Şimdi Ara

eMule ve Torrent sorunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu sabah sınırsıza geçtim.Hemen jdownloader,emule ve utorrent kurdum tabi,fakat bazı sorunlarım var.
    eMule low id olarak görünüyor,bunu High İD yapmak için modemin(Airties RT-205) sayfasına girdim,port açma rehberinde yazılanları işaretleyip kaydet'e tıkladım,ekran yenilendi fakat benim işaretlediğim yerler yine boştu.Tekrar denedim,sayfa tekrar yenilendi ve yine ilk girdiğim sayfayla karşı karşıya kaldım.Heralde açmıştır portları diye düşünüp emule'u tekrar başlattım;ama yine low id olarak tanıdı.Bari böyle indireyim dedim,indirmek istediğim dosyaya tıklayıp indire bastım,10 dakika beklememe rağmen %0da takıldı,gram indirmedi.
    Bir de kad diye birşeye bağlanmak gerekiyormuş,sol üstte görünüyor.Fakat nasıl bağlanacağımı göremiyorum.
    Bir umut utorrente sarıldım ben de,fakat üzerine taşıyıp bıraktığım torrent dosyaları bir türlü inmeye başlamıyor.İndirmiyor program...
    Windows Vista kullanıyorum,firewall kapalı.O kadar da heveslenmiştim sınırsıza geçiyorum diye,ne yapmalıyım?

• E-mule için konuşuyorum, belli ki portu açamamışsın. Tekrar dene, sonra bağlantı ayarlarını yaptığın kulakçıkta (e-mule) portları kontrol ettir. Yalnız, hemen cayır cayır DL yapmayı bekleme. Ne kadar upload yaparsan o kadar dl yapabiliyorsun. Mesela ben e-mule kurduktan sonra 2 ay 10kb/s ile hiçbir şey indirmeden dl yapmıştım. Sonra listeye birşeyler eklemeye başladım ve performans almaya başladım. Şu an 540GB upload'ı olan config dosyamla portları açık olan bir bağlantı buldum mu sınır tanımıyorum.

Öyle yani
  • Hedef İP kısmı boş kalıyor,oraya da mı birşey yazmak lazım acaba?
  • biriniz teğmen olmuş biriniz yüzbaşı daha forum kurallarını bilmiyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_11651555/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 15 Ocak 2009; 16:51:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.