Şimdi Ara

Emule vs. Torrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben torrent kullaniyorum ve dogru dosyalari sectigimde hizim max olan 22-23 e kadar cikiyor, en dusukte de 6-7. Emule de bu hizlar mumkun mu (ama devamli olarak, arada bir degil), eger mumkunse emule u kurucam ?

• hayır mümkün değil.. sen devam et torrentlere...
  • eger 15 20 arası dosyayı aynı anda indiriyosan 22 23 arası sabit hıza ulaşırsın ama freeangel modu kullanacaksın orijinal le ancak 16 yapabildim max.

torrentin bi artısı işte tek dosyada ulaşabiliyosun bu hıza.
    emule le bi dosyanın bitmesi 4 5 güne ulaşabilirkewn torrentle gece aç bi sonraki günün sabahı hazır olur 30 35 saat arası(2 cdlik bi film)

emule la bi dosya max 5 6 yla gelir o da sürekli diil.
  • merci, ben sallim emule u o zaman
  • cuss
  • emule yi sallama çünkü kullanıcı sayısı ve dosya çeşitliliği bakımından emule tartışmasız birinci...

aylık download um torrentle 20 25 gb civarı olurken emule freeangel kullaqnmaya başladıktan sonra 35 gb download yaptım üstelik 3 5 gün de bilgisayar kapalıydı...
  • ya arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapıyosunuz bende 256k bağlantı var ve emulede stabil 20-25 arası download yapabiliyorum önemli olan kaynağın iyi olması ve tabiyki high id alman mesela şua an bende 2 cdlik bir film iniyor ortalama 23k ilen iniyorlar.
  • DOĞANSERİUS arkadaş doğru söylüyor.Arkadaşım sen ku aşağıdaki linkteki modu rahat et. Hem ne güzel resimli ayarlarıda var bak istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_3871702/tm.htm
  • torrent rulaz
  • emuleyi açacan 10 15 dosya koyacan bırakacan öle sen farkında olmadan tek tek indirir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞANSERİOUS

ya arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapıyosunuz bende 256k bağlantı var ve emulede stabil 20-25 arası download yapabiliyorum önemli olan kaynağın iyi olması ve tabiyki high id alman mesela şua an bende 2 cdlik bir film iniyor ortalama 23k ilen iniyorlar.

+1
    eMule ile indirdiğiniz bir dosyada 400-500 kişi varsa görün o zaman hızı.
    Tabi bu bizim kaynaklarda olmuyor indirenlerin çoğu genellikle hemen shareden kaldırıyor kaldırmazsa bizim kaynaklarımızdada sorun olmaz ve hızlı şekilde indiririz.
    Ama dediğim gibi yabancı dosyalarda hiç sıkıntı yaşamadım yaşamıyorumda.

Edit:Allah nazarlardan saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 1 Eylül 2005, 23:09:20 >

• Emule kullanmadım ama torrent'den memnunum..
  • E-Mule orjinal ile 3 dosyada 26'ya ulaşıyorum. Teknikleri var işin.
  • Emule'de dosya sayısı ve çeşidi çok. Aklına bile gelmeyecek bir sürü dosyayı rahatlıkla bulabilirsin. Hemde tek kaynaktan. Fakat tek dosya bazında hızı düşük kalıyor biraz.

Torrent'ta yeni ve popüler dosyaları çok rahat bulabilirsin ama eski dosyalar genellikle kaldırılır. Seçim şansın biraz azdır. Ve dosya bulmak içn site site gezmek durumunda kalırsın. Hız olarak emule'den kat kat üstündür. Özellikle sınırlı üye kabul eden torrent tracker'larından indirme yaparsan gayet hızlı indirirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.