Arkadaşlar belki bu konu açıldı fakat ben bulamadım. bununla ilgili bir kaç başlık var fakat benim ihtiyacıma cevap vermiyor. Sorunum şu: Emule yüksek id gösteriyor fakat emulenin içindeki ayarlardan bağlantıyı kontrol et dediğimde yönlendirdiği site benim tcp sınamasından başarısız olduğğumu söylüyor. bu konuda bir bilginiz varsa veya bildiğiniz bir link varsa cevap verebilir misiniz. teşekkürler
sallama sen onu, onun önemi yok. sağ altta ki icon bu şekilde -> olmalı.
bende başka bir simge var. sitede de bulamadım. emule v0.44b.lsd18dEpsilon versiyonunu kullanıyorum Yuvarlak bir şekil var sol yarısı yeşil sağ yarısı kırmızı. Sitede yok böyle bir işaret
benim yüksek id almama rağmen downloadlar 3 kb geçmiyor. sende nasıl acaba.
bende başka bir simge var. sitede de bulamadım. emule v0.44b.lsd18dEpsilon versiyonunu kullanıyorum Yuvarlak bir şekil var sol yarısı yeşil sağ yarısı kırmızı. Sitede yok böyle bir işaret
teki yeşil olsun yeter senin versiyon kad denilen bi olayı da destekliyor ve ona bağlanmaya gerek yok ve o yüzden teki kırmızı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme