ne tavsiye verebilirsin |
EN asosyal arkadaşım bile sevgili yaptı, benim için umut yok sanırım (2. sayfa)
-
-
Yoo niye sıkıntı olsun benimde ilk defa 24 de oldu 30 yaşında olup hiç olmayan bile var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma TechR geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık yok değil mi hocam
1.5 senedir devam ediyor
Onun konuları genelde tipsizim intihar edeceğim üzerineydi
bende hatırlıyorum onu
-
Hocam bilmiyorum ama 26 yaşına kadar hiç kız arkadaşının olmaması normal değil yani ya sen sorunlusun ya da ciddi anlamda izole yaşıyorsun kimse sana denk gelmedi. Sen adım atmadığın sürece kızlar sana gelmez bak o eleman bile discordcu karıyı düşürmüş sen de bir şekilde kızlara sizi istiyorum sinyali vermen lazım.
Gamer kızdan da bişe çıkmaz bu arada elemanla iletişimini kes sinirini bozuyorsa kendine odaklan
Gamer kızla en fazla bot pre yapılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen adım atmadığın sürece kızlar atmaz yazmışsınız neden atmaz hocam
Yakışıklıysan kızlar geliyor kızlar gelmiyor diye bişey yok
Hocam kızlar pasif canlılardır senin onların üzerine gitmen lazım işi sen yapacaksın. Erkeğe gelen kızlar da var ama çok nadir bir durum bu. Ayrıca öyle kızları da önermem çünkü senden önce birçok erkekle yakınlaşmış olması muhtemel. Yalnızca gerçekten samimiyetine inandığın bir kızsa durum farklı olabilir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 28 Haziran 2024; 12:13:49 >
"Memintolarinin daraldigini biliyoruz"-darcamcik köyü dus sokagi sakinleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakışıklı olsan bile adım atmadığın sürece yine gelmez diyor hocam
Şüphesiz portakal gibi olanlar en hayırlısıdır
onu diyenler bizim gibi tipsizleri avutmak için diyor yakışıklı olsan bankta otururken bile biri gelip insta numara soruyor heleki bu devirde herşey dış görünüş olmuş durumda
%100 KATILIYORUM
-
Milletinde ne dediğinde bakma hiç olmamasıyla şu an olmaması arasında hiç bi fark yok
Olm internet en iyisi. Türkiye'den mi ararsın, Dünya'ya mı açılırsın artık ne yaparsan yap kafana göresini bulursun. Sanaldan konuş, yakınlaşınca buluşursunuz. Sen Edirne'de, o kişi Hakkari'de olsa bile ortak bi' yere gidip illa ki buluşursunuz. Zaten, sevgili işini kendine fazlasıyla abartmışsın gibi gözüküyor. Aslında abartılacak bir şey çünkü kendine göre mükemmel bir kişi bulduktan sonra abartmak yerine ne yapabilirsin ki?
Ya da bırak olmasın sevgili, arkadaş falan. Ben böyle takılıyorum. Hocam, kimseye hesap soruyorum ve sordurtmuyorum. Kimse ile alakam yok. Yani, arada bir “of yalnızım” “bi sevgilim olsa var ya…” “şu oyunu oynayacak bir arkadaş iyi olurdu” triplerine girmiyor değilim fakat öyle kendimi öldürmüyorum. Tabii kişiden kişiye değişir. Cidden bulmak istiyorsan gir Instagram'a, sad videolar beğen ki keşfetin bununla dolsun. Sonra her videoya -sad olanından- yorum yap, yorum yapmış olan kişilerin yorumlarına yanıt yolla falan filan. Gruplara katıl. Arkadaşın dediği gibi “discordçu kız” öldürmez. Sadece kişiyi ve kendini doğru seçersen o “sevgili” dediğin şeyin en güzelini elde edebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X