Bir arkadaşım var, en çok konuştuğum arkadaşım diyebilirim. 2 mizde hayatımız boyunca saptık, 26 yaşındayız. Bu çocuk dünyanın en asosyal insanlarından biriydi diyebilirim. Dışarı ben zorlamadan çıkmıyodu. Bazen 1-2 hafta market dışında evden çıkmadığı falan oluyodu. Neyse en azından benim gibi bir arkadaşım var falan diyip içimi rahatlatıyodum. Şimdi oynadığı bi oyundan kız buldu çocuk. Kız bizim Discorda gelmeye başladı falan yakınlaştılar iyice. Ve kız bunu dışarı davet etti. Arkadaşım kabul etmicekti gitmeyi benim zorumla kabul etti o kadar yani. Gitti ve 7 aydır sevgililer. Full dışarı çıkmaya başladı arkadaşım sürekli kızla takılıyor 180 derece değişti kişiliği, mutlu bi insan oluverdi. Onun için mutlu oldum fakat ben yapayanlız kaldım şimdi. Ben ondan daha konuşkanım, ondan tipsizde olduğumu düşünmüyorum standart bi tipim var, daha sosyal biriyim ona göre ama yok yani ben yapamıyorum yapamayacağım sanırım. Tipim standart, arkadaşımda yakışıklı bi çocuk değil. Zaten bildiğin blind date yaparak buluştular birbirlerinin sadece seslerini biliyolardı tiplerini bilmiyorlardı. Abi arkadaşımı şu an çok kıskanıyorum ve kendimi çok yanlız hissediyorum bu konuda. Benimde sadece 2-3 arkadaşım var ve hepsinin kız arkadaşı var şu an. Tiplemi alakalı kişiliğimlemi bilmiyorum ama arkadaşlarımın hiç birinden çirkin ve kişilik olarak geride olduğumu düşünmüyorum. Ne yanlış benle ilgili bilmiyorum ama kafayı yicem yanlızlıktan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 27 Haziran 2024; 20:29:48 > |
EN asosyal arkadaşım bile sevgili yaptı, benim için umut yok sanırım
-
-
"Şüphesiz Allah seni sana benzeyene saklıyor."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız arkadaşın olunca her şey dört dörtlük mü olacak?
Mutluluğunuz başkalarına bağlı olmasın bu kadar.
-
"Arkadaşım kabul etmicekti gitmeyi benim zorumla kabul etti o kadar yani.";
Bu söz herşeyi anlatıyor zaten. Bu herifin kızla çıkacağı yokmuş, resmen arkadaşını zorla günah işletmek için zorlamışsın. Sen de hapı yuttun çünkü onlar her buluştuğunda işlediği günah sana da yazılıyor çünkü sen vesile oldun ve onun hayatında kötü bir çığır açtın. Bu kötü çığırı o işledikçe sana da yazılıyor... Ömrün boyunca ne kadar dertlenssen yine de azdır .Kendi kendinin topuğunu sıkmamışsın, resmen baltayla parapmparça etmişsin. Şimdi kafayı ye dur bakalım...Senin gibisine az bile...Gönülsüz adamı zorla sonra da kıskan ve arkasından da kafayı yicem diye konu aç.. Tam sopalıksın...!
-
Git baska yerde say tarikatlardan ögrendigin ezberleri
Ayrica dinin gercek oldugu ne malum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 27 Haziran 2024; 22:31:19 > -
26 yaşına kadar hiç mi olmadı ?
26 senede alışamadın mı
Kendi kafasında büyüttüğü için böyle hissediyor
boşver tipini bile görmediği adamla buluşan kızdan hayır gelmez zaten
-
Hocam sen de internetden şansını denesen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru discordçu kız
ne diyon sen ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 27 Haziran 2024; 23:57:7 > -
hiç olmadı evet
-
Puhahahaha aynıyız
en son çağre sanırım o olacak
-
Dene hocam ne kaybedersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk başlarda kafama takmıyodum fakat son zamanlarda çevremdeki insanlar evlenmeye falan başladılar, birden garip hissettim kendimi
-
haklısın
-
O zaman sıkıntı biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kız arkadaşın olunca her şey dört dörtlük mü olacak? Mutluluğunuz başkalarına bağlı olmasın bu kadar. |
"Şüphesiz Allah seni sana benzeyene saklıyor."
|
Benzer içerikler
- yemek borusunda hap kalması
- yüksek sesle hapşırmanın nedenleri
- hastaneye yatmak için ne yapmalıyız
- +18 hikayeler
- diş hekimleri hipokrat yemini eder mi
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X