Bildirim
En Avantajlı Faturalı yardım lütfen ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Verdiğin karar kesinliklşe doğru bir karar tebrik ederim.Bu devirde kontörlü hat kullanılmaz..
Turkcell her yöne sınırsız hat
Ayda tüm vergiler dahil 79 liraya, Turkcell sınırsız + 600 dk diğer yönler (Sabit + Avea + Vodafone)
Avantajları : Turkcell kalitesi herşeyden önce. Ve çok abone olması nedeni ile dakika konusunda sıkıntı yaşamazsınız
Bildiğim kadarı ile 12 ay taahhüt ederseniz 60 lirayada kullanabilirsiniz..
SMS : 1000 HER YÖNE SMS 23 LİRA..
Vodafone CepLimitsiz Herkesle
Ayda tüm vergiler dahil 54 liraya Vodafone Sınırsız, Sabit hat sınırsız, 500 dk diğer yönler (Avea + Turkcell)
Avantajlar: Vodafone en çok aboneye sahip 2.operatör. Baz istasyonu konusunda ikinci çok sorun yaratmaz çekim konusunda. Tarifesinde sabit hattın sınırsız olması türkiyenin her yerini dakika sınırı olmadan aramak için uygun
SMS : VODAFONE İÇİ SINIRSIZ SMS 6 LİRA
HER YÖN SINIRSIZ SMS 18 LİRA
Avea HER YÖNE LİMİTSİZ
Ayda tüm vergiler dahil 66 liraya Türkiyenin her yerini sınırsız ararsınız..
Avantajlar : Avantajı söylemeye gerek yok, konuşmak için mükkemmel..
SMS : KAYDA DEĞER BİR SMS KAMPANYASI YOK. 10 LİRAYA 150 SMS FELAN VERİYOR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 18 Mayıs 2009; 23:18:42 >
-
Bu durumda toplamda 72 liraya Vodafone u tercih edebilirim.
Açıklamalar için teşekkür ederim s.volkan ;)
Ayda 3-4 defa 100 kontör yüklüyorum , 5,10 liralık yüklettiğim parça kontörleri hesaba katmıyorum bile.
Bu yüzden faturalıya geçmek her yönden avantajlı olucak benim için. -
Eğer ayda 4-5 defa 100 kontör yüklüyorsanız elbette cep limitsiz herkesle uygun..
Ayrıca Vodafone'da "Mevcut abonelik almayan" bir tarife var. Bu tarifeye hiç abone alınmadı ve yaklaşık 1 ay önce sitesine konuldu.
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/her-yone-limitsiz.php
quote:
Her Yöne Limitsiz tarife ile aboneler aylık 72,71TL ücret karşılığında yurtiçi her yöne görüşme görüşme yapabilir ve SMS atabilir. Aboneler aylık maksimum 10.000 dakika ve 10.000 SMS�i ücretsiz kullanabilir.
Bu tarifenin açıklama kısmında
quote:
Tarifeden Vodafone bireysel faturalı hattını en az 3 fatura dönemi kullanmış ve ortalama fatura tutarı 50 TL ve üzeri olan aboneler faydalanabilecektir. Vodafone; belirlenen kriterleri BTK bilgisi dahilinde değiştirme hakkına sahiptir.
Belki yakında bunun içinde teklif alabilirsiniz..
-
Anladım teşekkürler. -
avea her yone bence -
turkcell+cayma bedelli kontrat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X