Şimdi Ara

En avantajlı kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istedim market işletiyorum ödemelerimin çoğunu nakit yapıyorum artık avantajıma olacaksa kredi kartı ile yapmayı düşünüyorum sizce nasıl bir kart almalıyım miles kart falan biliyorum ama nasıl kulanılır bilmiyorum bilgisi olan yada kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum

• Eger seyahat tatil islemleriniz oluyorsa mil kartlarindan cikartabilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Eger seyahat tatil islemleriniz oluyorsa mil kartlarindan cikartabilirsiniz hocam

teşekkürler örneğin ne kadarlık alışverişde ne kadar faydası oluyor mil kartların bu konuda bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daswett

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Eger seyahat tatil islemleriniz oluyorsa mil kartlarindan cikartabilirsiniz hocam

teşekkürler örneğin ne kadarlık alışverişde ne kadar faydası oluyor mil kartların bu konuda bilginiz varmı?

O oran degisir hep hocam uye is yeri farki fln olur vs.. ne kdrlik alisverise ne kdr puan gelir size net bsy diyemem.
    1.mesela aidat sizin icin ne kdr onemli?
    2.tercih ettiginiz bi havayolu var mi
    3.kartinizla tatil fln da almak istermisniz siz bu uc soruyu cevaplayin bnde ona gore yardimci olmaya calisiyim size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En avantajlı pos hangisi.
    6 yıl önce açıldı
    En iyi kredi kartları ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.