< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dolandirildim envato kredi kartimdan 2.500tl cekmis
-
-
Yurtdışı alışverişi kapatın daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60 ila 180 gün arasında haklı bulunursanız iadeniz yapılır. Yapı Kredi'nin itirazdan sonra ücreti iade ettiğini itirazınız olumsuz sonuçlanırsa tekrar geri aldığını duymuştum. Garanti'nin böyle bir hizmeti varsa çok kısa sürede alabilirsiniz.
-
Malesef az önce aradim tutari odeyin hakli bulunursaniz tutar iade edilecek kartiniza 15 20gun icerisinde ara bilgilendirme yapilir dediler
Baya baya dolandiricilik yapiliyor yurtdisindan :/ birsuru sikayet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 13 Ekim 2022; 13:55:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Provizyon kaç günde düştü?
Ben de Apple Almanya web sitesinden alışveriş yaptım ama Apple benim Türk kartımı kabul etmeyince iptal etti siparişimi. Ödeme provizyonda asılı kaldı, bankayla konuştum itiraz kaydımı aldılar bekliyorum 3 gündür.
-
2 gunde dustu provizyon 2gun beklemek zorunda kaldim itiraz icin sizede gecmis olsun
Ama sizinki harcama olarak yansıdı değil mi düşünce?
Benimki banka tarafından karta geri iade edilecek provizyon satıcı tarafından kullanılmadığı için.
Size de geçmiş olsun sağolun.
-
Evet harcama olarak yansidi malesef .
Hocam geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız daha yüksek miktarlarda çekim yapılabilirdi. Umarım en kısa sürede iade sağlanır.
-
Tesekkur ederim insallah .
3-D Secure olmadan işlem yapılabilir. 3-D Secure kullanıldığında, kart sahibi itiraz etmeye çalışırsa, satış yapan şirket der ki: 3-D Secure kullandık, kart sahibi olduğunu onayladık. Türk Hava Yolları'ndan bilet alırken bazen ekrana uyarı çıkıyor: işleminiz güvenli bulunduğu için 3-D Secure kullanılmayacak, onaylıyor musunuz? Yani 3-D Secure sizin güvenliğiniz için değil, satış yapan şirketin güvenliği içindir, zorunlu değildir ve Amerika'da genelde kullanılmaz. Bu tür işlemlerde de parayı geri almak çok zor olmuyor, bankalar hallediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wksj -- 14 Ekim 2022; 5:38:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X