Şimdi Ara

MTV Ziraat kartiyla taksitli odeyen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arsa bir sorum olacak. Bugün 5 taksit kampanyasının son gün diye girdim gib.gov.tr'den ödeme yaptım. Menüde herhangi bir taksit seçeneği çıkmadı. Bende kart numaramı yazıp ödemeyi yaptım. Şimdi provizyondaki işlemlere bakıyorum, tek çekim yapılmış görünüyor. Acaba sonradan falan mı bölecekler taksite?
    Müşteri temsilcisi cevap vermiyor, tek çekim yaptıysa ekstrede bin lira borç gelecek, yapmaması lazım.
    Ödeyen arkadaşlar acaba size herhangi bir taksit yapma seçeneği çıktı mı? Ne durumdasınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MTV'leri hep yapı krediyle ödüyorum ve bende de taksit seçeneği hiç bir zaman çıkmıyor sistemde ancak ekstreye bakınca taksitli olduğu görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

MTV'leri hep yapı krediyle ödüyorum ve bende de taksit seçeneği hiç bir zaman çıkmıyor sistemde ancak ekstreye bakınca taksitli olduğu görünüyor.

Cok tesekkur ederim, rahatladim bir nebze. Umarim Ziraatte de islem boyledir de hezeyana ugramam. :D

• o değilde ziraat maximum geçen dönem 6 taksit yapıyordu
    neye göre bunlar taksit sayısını değiştiriyorlar
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın ama geciken mtv ödemelerinde taksit olmuyor diye biliyorum.

• Hocam şöyle izah edeyim. Ziraat internet şubesinden öderseniz taksit peşin seçebiliyorsunuz direkt. Ancak Gelirler in sitesinden veya internet vergi dairesinden öderseniz birkaç gün sonra sms geliyor 5 taksit ödemek için evet yazıp cevaplayın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Hocam şöyle izah edeyim. Ziraat internet şubesinden öderseniz taksit peşin seçebiliyorsunuz direkt. Ancak Gelirler in sitesinden veya internet vergi dairesinden öderseniz birkaç gün sonra sms geliyor 5 taksit ödemek için evet yazıp cevaplayın diye.

Gelirlerin sitesinden geciken borçlar içinde taksit yapılabiliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    şöyle diyor

Ziraat Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyası

Ziraat Bankası motorlu taşıtlar vergisinde büyük taksit fırsatı. 01.07.2011 – 31.07.2011 tarihleri arasında Ziraat Bankası kredi kartlarıyla yapılan motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinde 6 taksit fırsatı sizleri bekliyor.

gördüğünüz gibi en son 31 temmuzmuş

siz yine de birkaç gün içinde sms gelmesini bekleyin. gelmezse zaten geciktiği içindir.
  • Ben TEB kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla sitede tek çekim olarak gözüküyor ancak senin kendi bankan içinde özel olarak taksit yapıyor bizim 3 kamyonun MTVlerinin her biri 3 taksite bölünmüş kendiliğinden.
  • 1000 lira mtv si olan aracınız varsa 1000 lira kredi kartı borcunuzuda ödeyebilirsiniz.asgari tutarınız %30 dur buyuk ihtimal. 300 lira yatırır geçersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islem provizyondan ekstreye dusmus, 5 taksit gorunuyor. Cevap yazan yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.