DT X360 & Tech Max & Forza 250 Seçim
0 km maxi scooter arayışım var bu ara; Kymco DT X360’ın güncel bayii fiyatı 274.000 TL. Bunu almak mantıklı mı yoksa Tech Max 250 ve Forza 250ye mi yönlenmeliyim marka değeri ve diğer avantajlarından dolayı? (Bu iki model karaborsada malesef ama fiyatları aynı seviyede dtxle) Dtx daha güçlü bir motor tabii ama Kymco olmasından dolayı bazı çekincelerim var.
PS5 Soundbar Uyumu
Merhaba,
Samsung marka soundbar aldım bluetooth ile konsola tanımlamaya çalışırken bu cihaz desteklenmiyor yazıyor. Internette baktığımda çoğu marka ve modeli destekliyordu konsol. Acaba farklı bir ayar mı yapmam lazım yoksa çalışmayan modeli mi bulmuşum o kadar seçenek arasından?
Bekleyen Provizyon İptal Süresi
10 Ekim'de Apple Almanya web sitesi üzerinden Akbank kredi kartıyla verdiğim siparişi 15 dakika sonra iptal ettiler sebepsiz yere.
Faturalandırma yapmadıkları için bu ürünün ödemesi bir haftadır bekleyen işlemlerde duruyor provizyon olarak.
Apple iade süresi için 3-4 gün dedi fakat para hâla bekleyen işlemlerde duruyor.
Bankayı aradım "aldığınız yer faturalandırma veya iade yapmadan biz müdahale edemeyiz" diyorlar.
Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Danıştay Dosya Sorgulama Problemi
Selam,
5 gün önce bölge idari mahkemesi dosyamızı danıştaya yolladı karşı taraf temyiz başvurusu yaptığı için. Uyap'ın normal dosya sorgulama kısmında "danıştayda" yazıyor. Bu normal sanırım burda sorun yok.
Danıştay dava sorgulama ekranına gidip dosya durumuna bakmaya çalışıyorum iki farklı problem var.
1- Geldiği yer esas ve karar numarasına göre aratıyorum. İdari mahkemenin danıştaya gönderdiği dilekçedeki numaraları yazınca böyle bir dosya bulunamadı diyor.
2- Danıştay esas no'ya göre aratıyorum. Burdaki esas no'ya da gene dilekçedeki "temyiz no" yazanın karşısındaki dosya numarasını yazıyorum karar çıkmış, gerekçeli kararın yazılması bekleniyor diyo. Ama davalı ve davacı kısmındaki isimlerin baş harfleri pek tutmuyoor.
Nerede yanlış yapıyorum?
- yaptığım doğruysa neden dosya bulunamadı diyor?
- si doğruysa sorun yok gerekçeli kararın yazılmasını bekliycez sanırım.
MSI B450 Gaming Plus Max BIOS Sorunu
|
Sistem Yükseltme Yardım
Yeni Abone Kontratlı Cihaz
|
Fenerbahçe - Galatasaray (Derbi Ateşi Yorumları)
|
Cryshal Tahmin (2 Kasım kuponları eklendi)
|
Sistem Modifikasyon Yardımı
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 480
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 12.209 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun