Şimdi Ara

en az 3 yıl kasmadan kullanabileceğim 2500 tl telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an sony z5 kullanmaktayım. şarj soketini 2 kere değiştirdim fakat yine sorun çıkartıyor ve sensörlerinde sorunlar var, bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum. en az 3 yıl kasmadan kullanabileceğim bir telefon arıyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Gün içerisinde sıklıkla whatsapp yazışmaları yapıyorum ve youtube, sosyal medya kullanıcıyım. şarjı bir günü sorunsuz çıkartabilecek, ortalama üstü fotoğraf çekebilen bir telefon arayışım var. 2500 tl civarı bir telefon bakıyorum. yurtdışı cihazlarda olabilir. mi8 lite, mi8 se, asus zenfone 5, redmi note 6 pro gibi telefonlara bakıyorum. biraz araştırdım fakat siz kullanıcıların yorumlarıda önemli. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

fiyatlarını biliyorum hocam. hangilerini kullandınız? siz kendinize alacak olsanız hangisini alırsınız?
    Ben performansı düşük ama pili iyi telefon tercih etmem genelde.

Öncelik pil ise performansı da iyi Poco F1 en iyi tercih. İthalatçı garantili. (Bütçe 2550 yi aşmaması için.)

Ama Snapdragon 835 li LG v30+ modeli de çok iyi bir telefon. Ön kamera hariç. Distrübütör garantili
    Batarya ve işlemci hariç her yönden daha iyi Poco F1`den

Biraz daha uygun ve performans ve batarya iyi model Honor Play var. Distrübütör garantili
    Size en uygun bence bu model olur.
  • 2800 e puan ve kuponla mix2s veya mi8 öneririm.

2500 bütçe aşmak istemiyorsanız ucuz yollu mi8 lite olabilir.
  • 1800 - General mobile GM8
    1800 - Xiaomi mi 8 Lite
    2200 - Honor Play - Asus Zenfone 5
    2550 - Pocophone f1
    2800 - LG V30+ - Honor 10
    2800 - Xiaomi Mi 8
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    2500'ü veren 2600'ü de verir diyip poco f1 bakıyorum. sonra 2600 veren 3000 verir diyorum daha üst düzey bir telefona bakıyorken buluyorum kendimi. kasmasın, pili mağdur etmesin, ortalama bir kamera performansı versin yeterli. en son çıkan telefon bende olsun gibi bir takıntımda yok. 2250tl'ye 128gb olan poco f1 var. garanti yok yurtdışı cihazı. alınır mı sizce?
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    fiyatlarını biliyorum hocam. hangilerini kullandınız? siz kendinize alacak olsanız hangisini alırsınız?
  • quote:

Ben performansı düşük ama pili iyi telefon tercih etmem genelde.

Öncelik pil ise performansı da iyi Poco F1 en iyi tercih. İthalatçı garantili. (Bütçe 2550 yi aşmaması için.)

Ama Snapdragon 835 li LG v30+ modeli de çok iyi bir telefon. Ön kamera hariç. Distrübütör garantili
    Batarya ve işlemci hariç her yönden daha iyi Poco F1`den

Biraz daha uygun ve performans ve batarya iyi model Honor Play var. Distrübütör garantili
    Size en uygun bence bu model olur.
  • quote:

2500'ü veren 2600'ü de verir diyip poco f1 bakıyorum. sonra 2600 veren 3000 verir diyorum daha üst düzey bir telefona bakıyorken buluyorum kendimi. kasmasın, pili mağdur etmesin, ortalama bir kamera performansı versin yeterli. en son çıkan telefon bende olsun gibi bir takıntımda yok. 2250tl'ye 128gb olan poco f1 var. garanti yok yurtdışı cihazı. alınır mı sizce?
    Pocophone ile netflixte HD video izleyemiyorsun. Ama çok önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 20 Aralık 2018; 16:18:27 >
  • brsdoruk B kullanıcısına yanıt
    Hocam v30+ kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum,kamera tatmin etmez,pil orta düzey ve ekran yanları sıfıra sıfır değil bir süre sonra gözünüzü tırmalıyor.

Ayrıca bu saatten sonra 6 gb ramli telefondan aşağı almayın.

Şu an s8+ kullanıyorum,bundan önce Op6 kullanıyordum 6gb olan modeli cihaz ferrari, s8+ ise honda gibi kalıyor.

Tasarımı değişik olarak Mix2S tatmin edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 20 Aralık 2018; 16:36:46 >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    işte beklediğim yorumlardan biri :) kullananların yaptığı yorumlar çok daha aydınlatıcı oluyor. 6gb ve 4gb arasındaki fark günlük kullanımda fark edilebiliyor mu?
  • brsdoruk B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gibi milisaniyelik şeyler gözünüze takılıyorsa rahatsız ediyor.

Tabi 2gb ram fazla olması arkada daha fazla uygulama tutuyor ve geri döndüğünüzde uygulamayı yeniden başlatmıyor.

Az paralar vermiyoruz telefonlara beklentiniz yüksek olsun.

Bu arada o kadar çok telefon kullandim ki sorabilirsiniz.

Op5,Mix2,Moto Z,Op6,s8,s8+ vs. Say say bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

2800 e puan ve kuponla mix2s veya mi8 öneririm.

2500 bütçe aşmak istemiyorsanız ucuz yollu mi8 lite olabilir.
    +1
  • quote:

Hocam v30+ kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum,kamera tatmin etmez,pil orta düzey ve ekran yanları sıfıra sıfır değil bir süre sonra gözünüzü tırmalıyor.

Ayrıca bu saatten sonra 6 gb ramli telefondan aşağı almayın.

Şu an s8+ kullanıyorum,bundan önce Op6 kullanıyordum 6gb olan modeli cihaz ferrari, s8+ ise honda gibi kalıyor.

Tasarımı değişik olarak Mix2S tatmin edebilir.
    Kamerası gayet iyi o fiyat bandında daha iyi kameralı telefon yok. Pili yine çok iyi mate 10 proya bile kafa tutuyor. Yanları sıfıra sıfır değil diyorsun ama kavisli ekranlarda var dediğin olay. Bence yanlarda çerçeve olması daha iyi.

6 gb ram tabikide daha iyi olur ama 2500 civarında sadece poco var.

V30 güzel telefon ama fiyatı düşmeli. 2200’e honor play, 2150’ye zenfone 5, 1950 ye gm9 pro varken lg ye 2750 verilmez.

• Hocam övüldüğü kadar iyi bir kamerası yok.

Pilide kullandigim süre boyunca tatmin etmedi.( 6 7 saat )

Mate 10 Pro ile imkânı yok yarışamaz.

Yan çerçeveleri kişisel zevkiniz.

Netflixde ısınıyordu telefon şaka gibi
  • quote:

Hocam övüldüğü kadar iyi bir kamerası yok.

Pilide kullandigim süre boyunca tatmin etmedi.( 6 7 saat )

Mate 10 Pro ile imkânı yok yarışamaz.

Yan çerçeveleri kişisel zevkiniz.

Netflixde ısınıyordu telefon şaka gibi
    bu sözler Poco için mi?
  • iquique kullanıcısına yanıt
    V30+
  • quote:

V30+
    aman iyi oldu bunu duyduğum. az kalsın v30+ a yönelmiştim. ama şimdi mi max 3 ve mi 8 arasında kaldım.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    X kopyası Mi 8 ı önermiyorum.

O çentik bir süre sonra öyle bir gözünüze batacak ki lanet edeceksiniz.(Op6 nin ufacık çentiği battı)

Bütçe 3000 e yakinsa Mix2s,meizu 16 vs. Çözümlere bakın.

300$ lik poco ya aman diyim 2500 tl vermeyin.
  • V30+ konusuna bakın tek kisinin tecrubeleri yetmez.
    Huawenin o fiyata rakiplerine göre mantıklı telefonu yok xiaomi ya da lg tercih edin bencá. Ama yurtdisi da olur demissiniz belki note 8 bulursunuz ? 6 gb ram :)
  • quote:

X kopyası Mi 8 ı önermiyorum.

O çentik bir süre sonra öyle bir gözünüze batacak ki lanet edeceksiniz.(Op6 nin ufacık çentiği battı)

Bütçe 3000 e yakinsa Mix2s,meizu 16 vs. Çözümlere bakın.

300$ lik poco ya aman diyim 2500 tl vermeyin.
    meizunun da pili zayıf hocam. 3000 mah yetersiz bence.
  • Arkadaşlar LG markasının güncel bir modelini kullanan birisi varmı yakın çevrenizde hiç ? Benim şahsen yok. Bazi şeyler kağıt üstündeki özelliklerle ilgili değildir.. Tecrübeye dayalıdır. Sony ve LG Türkiye pazarında yok olma aşamasında. Geçtiğimiz aylarda daha ben Sony' nin en son modeli olan XZ Premium kullanıyordum. Servis durumlari olmuştu Teknosa daki çalışanlar cihazı ilk kez görüyordu. Ne kilif ne ekran koruyucu nede cihazı satın alacak insan bulamıyordum. Çok şükür anlamadığım şekilde bayağı istekli birisine 2500 den satıp kurtuldum yatıp kalkıp şükür ediyorum. En son donanıma sahip telefon Chrome dan atıyor, Instagram da düzgün çalışmıyor du.

Bir sebebi var ki vatanbilgisayar vb yerlerde 4000+ fiyata satılan cihazı 2500 civarında satıyorlar. Ve yine bir sebebi var ki neden LG nin güncel modellerini kullanan insanlar göremiyorum. Görünen köy klavuz istemez.. Bazı şeyleri anlamak bu kadar basit aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 21 Aralık 2018; 0:40:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.