Şimdi Ara

en az 3 yıl kasmadan kullanabileceğim 2500 tl telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Arkadaşlar LG markasının güncel bir modelini kullanan birisi varmı yakın çevrenizde hiç ? Benim şahsen yok. Bazi şeyler kağıt üstündeki özelliklerle ilgili değildir.. Tecrübeye dayalıdır. Sony ve LG Türkiye pazarında yok olma aşamasında. Geçtiğimiz aylarda daha ben Sony' nin en son modeli olan XZ Premium kullanıyordum. Servis durumlari olmuştu Teknosa daki çalışanlar cihazı ilk kez görüyordu. Ne kilif ne ekran koruyucu nede cihazı satın alacak insan bulamıyordum. Çok şükür anlamadığım şekilde bayağı istekli birisine 2500 den satıp kurtuldum yatıp kalkıp şükür ediyorum. En son donanıma sahip telefon Chrome dan atıyor, Instagram da düzgün çalışmıyor du.

Bir sebebi var ki vatanbilgisayar vb yerlerde 4000+ fiyata satılan cihazı 2500 civarında satıyorlar. Ve yine bir sebebi var ki neden LG nin güncel modellerini kullanan insanlar göremiyorum. Görünen köy klavuz istemez.. Bazı şeyleri anlamak bu kadar basit aslında.
    sony, lg ve htc bitmek üzere. premium marka olarak iphone ve samsung kaldı.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Amoled ekran sayesinde 6 saat ekran açık süresi veriyor, mi 8 aynı testte 7 saat dayanıyordu. Bataryası daha yüksek olabilirdi ama gayet iyi süre bence. Mi a2 4.5 saat falandı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Aralık 2018; 12:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco f1 alınır anca 2500 civarı yada az arttırılıp v30+ yada mi8 ha bu dediğimden pocophone kötü cihaz iması çıkmasın kasa hariç en iyi android donanımlarından biri var ilginç bir şekilde bir kılıf ve ekran koruyucu takılıp arada bir batarya değişimi ile 5 yıl bile götürür.

• JackWondo kullanıcısına yanıt
    3000tl verip sd710 kullanan telefon alınır mı hocam? Meizu 16 çok güzel görünüyor fakat kararsız bırakıyor :)

• brsdoruk B kullanıcısına yanıt
    3000 yerine 3200 verip Meizu 16th modelini alın snapdragon 845 işlemcili.

aşağıdaki fiyatlara bu modeller varken Snapdragon 710 işlemcili telefon almak mantıklı olmaz

2700 TL: Honor 10 - Kirin 970 işlemcili
    2750 TL: LG v30+ - snapdragon 835işlemcili
    2800 TL: xiaomi mi 8 - Snapdragon 845 işlemcili
  • Hocam arkadaş çok güzel özetlemiş diğer telefonlar daha alınası.

İlla marka alicam derseniz 2900 e S8 satılıyor amazonda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Meizu 16th (8 GB / 128 GB) 3999tl
  • 3000 civarı kesinlikle meizu 16th derim.tasarım ekran 10 numara.çentikli çirkin taklit bir telefon alacağıma harika tasarımı olan meizu 16th veya lg v30 plus alırım.ikisi de üzmeyecek telefonlar.güncel hiçbir oyunda kasmadan oynarsınız.bende v30 plus var(müziği sevdiğim için) eşimde meizu 16th var.ben yaklaşık üç aydır kullanıyorum eşim bir buçuk aydır kullanıyor iki telefonda da en ufak bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

Meizu 16th (8 GB / 128 GB) 3999tl

Hocam, 6 gb versiyonu 3200 TL
    Siddetle tavsiye edilir

Gecenlerde Asus Zenfone 5z modeli de 3200 TL dustu,hemen tukendi.
    Guzel bir alternatif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.