Şimdi Ara

en az doğalgaz faturasını hangi konvansiyonel kombi getirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kombi alacagım arkadaşlar aslında yoğuşmalı vardı aklımda az fatura getiriyor diye ama . tahliye suyunu verecek giderim olmadıgı için onu alamıyorum. en az faturayı hangi kombi getirir bana oda termostad vanalarının siparişini dün verdim . geriye kombi kaldı çok marka ve model var yardım lütfen bu hafta mutlaka almam lazım soguk suda banyo yapıyorum desem yeridir.

• arkadaşlar netten bakıyorumda 1000 tl yede kombi var 1800 ede kombi var. neredeyse 2 misli sizce bu farkı vermeye değer mi?pahalı olanlar daha mı az yakıyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen salı gününe kadar alacagım
  • hkmt1972 H kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz faturasını düşüren etkenlerden kombi son sıralarda olur. Önce yalıtım ve tesisat sorunsuz olmalı. Konvansiyonel kombilerin içinde önerdiğimiz mödeller:
    Ferroli Domitech
    Ferroli Domiproject
    Demirdöküm Nitron

Para sıkıntınız yoksa tavsiye ettiğimiz diğer modeller:
    Buderus Logamax U062
    Vaillant Turbotec Plus VUW TR 242/3-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 24 Kasım 2013; 18:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Doğalgaz faturasını düşüren etkenlerden kombi son sıralarda olur. Önce yalıtım ve tesisat sorunsuz olmalı. Konvansiyonel kombilerin içinde önerdiğimiz mödeller:
    Ferroli Domitech
    Ferroli Domiproject
    Demirdöküm Nitron

Para sıkıntınız yoksa tavsiye ettiğimiz diğer modeller:
    Buderus Logamax U062
    Vaillant Turbotec Plus VUW TR 242/3-5

arada 600 tl fark var sizce o farkı vermeye değer mi ? buderus alırsam gerek fatura gerekse de servis olayına daha mı az para yatırırım
  • hkmt1972 H kullanıcısına yanıt
    Şahsen Ferroli Domitech tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.