Ailemden gizli içiyordum CAMEL'le başladım. Çok kokar Sonra parlament içtim elinde koku yapmaz üstüne sinmez , 3kere naneli dış macunuyla dişlerini fırçala geçer . Daha Sonra Marlboro mentol içtim , saçına , eline siner ama ağzında fazla koku yapmaz . Sonra bir öğrenci olarak winston soft içtim Çok memnun kaldım. Üstümde kokudan eser yok ağzımıda 3 kere fırçaladımmı tertemizim :D
quote:
Orijinalden alıntı: iuvenis
quote:
Orijinalden alıntı: Macromedia
LD
Zuahahahahah +1 :D
Ayrica bide bahar diye marka var sigara kokucagini sanmam
bölüm ne, kur ne, hangi bina
Bende sigarayı yeni içiyorum denediklerim şunlar; parlement aqua blue camel white camel bucks winston polo ve marlboro touch blue
bunların içinde en az koku yapanı marlboro touch blue bu sigara ne ağır ne de hafif elde ve üst başta çok az koku bırakıyor.Emin ol en az kokanı bu(tabi mentollü içmezsen)ama mentollüler zaten normal sigaradan daha zararlı onun için bunu tavsiye ederim. Parası içinde diyosan 9.5 tl ama haftada kaç paket içtiğine bağlı.Onun dışında emin ol en az kokanı bu.Zaten marlboro bunu bu yüzden üretmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: hunter264
Bende sigarayı yeni içiyorum denediklerim şunlar; parlement aqua blue camel white camel bucks winston polo ve marlboro touch blue
bunların içinde en az koku yapanı marlboro touch blue bu sigara ne ağır ne de hafif elde ve üst başta çok az koku bırakıyor.Emin ol en az kokanı bu(tabi mentollü içmezsen)ama mentollüler zaten normal sigaradan daha zararlı onun için bunu tavsiye ederim. Parası içinde diyosan 9.5 tl ama haftada kaç paket içtiğine bağlı.Onun dışında emin ol en az kokanı bu.Zaten marlboro bunu bu yüzden üretmiş.
touch blue ne ya hiç görmemiştim, bidahakine dikkat edeyim bakalım varmı etrafta
fiyatı ne kadar?
bide grayı varmış bunun olayları ne?
Ulan keşke benimde böyle bir seçeneğim olsa.Kaçak ne geldiyse onu içiyoruz.Şu an elimde Toros 2005 var sol gözüme perde indi.3 TL
Ucuz diyorsan West ice içeceksin diğerleri temel olarak aynı para kıyıp parlament tercih edecen yada
Black galleon tütsü gibi kokar.
Rajeesh
kullanıcısına yanıt
Valla emin ol en az kokanı bu.Fiyatı 9.5 tl silim sigaraya benzeyen ama daha kalın olan bi sigara.Tadı da yerinde böyle gırtlak yakan bi tadı yok.Ne ağır ne de hafif.İçenlerin bidaha bırakamayacağı nadir sigaralardandır kendisi.Gray ini pek bilmiyorum ama arkadaşların söylediğine göre bundan biraz daha ağırmış.Ama kim içse aynı şeyi söylüyür.Kokmamasını istiyorsan kesinlikle bu sigarayı iç...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme