Şimdi Ara

EN AZ MALİYETLE YAPILABİLİCEK PARA KAZANDIRAN İŞLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi durumdan dolayı bu tarz bir işe girişmek istiyorum ama fikre ihtiyacım var yaşadığım şehirde farklı tarzda şeyler yok bunlardan ve benım aklımda olan bir kaçı

Seyyar pilavcılık hiç yok yaparsam ilk olucağım bu yüzden düşünüyorum ve nispeten maliyeti düşük,

Ufak çaplı market bulundugum mahallede iyi bi market yok uygun dukkan bulabılırsem olabılır ama maliyet konusunda bılgım yok ne kadardır ??

Gıda üzerine seyyar satıcılık, sabah için çay pogaca ve sandevic olabılır ama bunların rahat satılması ıcın uygun yer gerek, şık bir araçla bu pilavcılık işini düşünüyorum ama stand tarzı sabit olucak

başka fikirlere açığım neler yapılabılır

• HOCAM UZUN VADELİ VE KALİTELİ Bİ İŞ OLSUN DİYOSAN BENCE STAND DÜŞÜNME. BİRAZ AMELELİĞE KAÇIYOR ÇÜNKÜ. MARKET AÇICAM DERSEN İÇİNİ İYİ DOLDURMAN LAZIM. ÇÜNKÜ Bİ KİŞİ GELDİĞİNDE İSTEDİĞİ ŞELERİ ORDA BULAMAZSA BİDAHA GELMEK İSTEMEYECEKTİR. VE TEŞFİK EDİCİ ÜRÜNLER KULLANMAN LAZIM. ÖRNEĞİN SİGARA - GAZETE. BUNLAR KAR ORANI ÇOK DÜŞÜK OLAN ÜRÜNLER. AMA VATANDAŞ SİGARA VEYA GAZETE ALMAYA GELİYOR, YANINDA MEYVESUYU KURUYEMİŞ KOLA CİPS VB ÜRÜNLER ALIP GİDEBİLİYOR. GÜZEL PARAN OLMASI LAZIM MARKET İŞİ İÇİN. CİDDİ DÜŞÜNÜYOSAN OTUR
    BİR MARKETTE NELER OLUR KAÇA ALIRSIN KAÇA SATARSIN DÜKKAN KİRASI VERGİLERİ HERŞEYİNİ HESAPLA .. AMA DÜŞÜK TUTARLA MARKET İŞİNE GİRMEN ZOR OLUR.
  • Kardeşim onlarla uğraşacağına gel bir internet sitesine yatırım yap.Yatırımını bir haftada 1,5a katlıyorsun bu sitede.Üstelik az bir ücret ile başlayabiliyorsun güvenmiyorsan . Düşünürsen p.m at
  • Pilavcilik isi sakat, iyi para getirir ama harac ta odemen lazim, bir ara mafya bakiyor bu ise diye okumustum gazetelerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.