Şimdi Ara

En az ram kullanan anti-virüs programı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
17.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NEKADAR AZ KULLANIR BİZE BİR ÖRNEK GÖSTERSEN ONA GÖRE BİZDE NE YÜKLEYECEĞİMİZE KARAR VERELİM
  • nod32 warlııda yokluuda bir ram olarak şuan kalite kontrol yapıom ona virüs problemide yaşamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 23 Temmuz 2005, 16:40:07 >
  • avast gayet iyi
  • NOD 32 başkasını tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAHS

NEKADAR AZ KULLANIR BİZE BİR ÖRNEK GÖSTERSEN ONA GÖRE BİZDE NE YÜKLEYECEĞİMİZE KARAR VERELİM

tabiki avast en ideali...

yanliz bu konu yeterince uzu nolmus artikin sonu gelmeli benden sonra mesaj atacak kişiye selam eder gözlerinden öperim
  • 17 mb kurban nod 32 2.50.16 admin

hem sistem performansını düşürmemek hemde çoook daha iyi derecede bir koruma sağlamak istiyorsanız Nod32 kullanmalısınız. Ancak Nod genelde profesyonel kullanıcılara hitap eden bir üründür. Her ne kadar arayüzü oldukça sade olsada kur-kullan yaklaşımında bazı yazılımlarınızla uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak doğru ayarlar ile son derece etkili ve hiçbir uygulamanın performansına ve stabilitesine etki etmeden kullanabilirsiniz.

Heuristic algoritmaları en kalteliğ antivirüstür. Hiç güncellemeden dahi kullanabilirsiniz. Şaka yapmıyorum...

Ayrıca piyasadaki en süratli 2. antivirüstür. Ondan daha süratli tarayan ve daha az sistem kayağı kullanan sadece Hauri var. Ancak o pek başarılı bir antivirüs değildir. Hiç önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 23 Temmuz 2005, 18:34:25 >
  • Nasıl Nod32 yazabilirsunuz anlamıyorum . Antivir ve Nod32 kurun deneyin karşılaştırın . Kesinlikle Antivir .
    Bilmiyorum hepiniz p4 3.0 mı kullanıyor ama şahsen cel 1700 bilgisayarımda NEREDEYSE ETKİLEMEDEN çalışan tek antivirus antivir . Ve bu güne kadar hiç de eksiğini görmedim . Bi hevesle NOD32 kurdum inanın neden niye anlamadım gereksiz . Madem güvenliğe bu kadar önem veriyorsunuz neden kaspersky kullanmıyorsunuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3attery -- 23 Temmuz 2005, 19:22:59 >
  • Antivir veya zonealarm seurity suite diyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibubai -- 23 Temmuz 2005, 21:33:48 >
  • konu kapanmıştır

ANTİVİR - en az ram kullanan antivirüs programı

http://www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe

da adresidir. inndirin keyfinize bakın. hemde beleşşş!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgiz -- 23 Temmuz 2005, 21:39:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldberg

mcaffe kesinlikle 18,452 kb yiyor yani şimdi topladım

Mcafee ve antivir xp
  • millet gaza gelmiş sölüo bişeler mcaffe ha ilginç bende norton die duydum hiç kasmıomuş makinayı hatta hızlandırıomuş
  • alın size en az ram kullanan antivirüs.sadece antivirüs olarak bence dünyadaki en iyi antivirüslerden bir tanesi
    2.2 mb f-prot 3.16c

• quote:

Orjinalden alıntı: i3attery

Nasıl Nod32 yazabilirsunuz anlamıyorum . Antivir ve Nod32 kurun deneyin karşılaştırın . Kesinlikle Antivir .
    Bilmiyorum hepiniz p4 3.0 mı kullanıyor ama şahsen cel 1700 bilgisayarımda NEREDEYSE ETKİLEMEDEN çalışan tek antivirus antivir . Ve bu güne kadar hiç de eksiğini görmedim . Bi hevesle NOD32 kurdum inanın neden niye anlamadım gereksiz . Madem güvenliğe bu kadar önem veriyorsunuz neden kaspersky kullanmıyorsunuz ki ?

Sen de yani celeron 1.7 GHZ kötü mü , çoğu arkadaşım p3 500-1000 arası ve kaspersky ya da norton kullanıyorlar. İşlemcinin değerini bil Benden sana tavsiye Antiviri denemiştim mavi ekran çıkartıyordu makinada anlamadım hem de 2 tane iconu çıkıyordu antivirusun sinir olmuştum. Şimdi P3-500,384 mb ram de makinada kaspersky+zone alarm pro kullanıyor arkadaş ve ben de kendi sistemimde çok memnunuz. Hele nortondan sonra

• Bu arada P3 'ün Celeron'dan farkı yok . Hatta daha iyi :)
    Bana kalsa bir zamanlar kullandığım Fprot Dos'u kullancam ama hala kaldı mı duruyor mu bilmiyorum .
  • NOD 32
  • nod 32
  • nod32
  • NOD32 kullandıklarımın en hızlısı
  • önenli olan hem az ram kullanıp hem ii bir çalışma yapması bu yüzden Mc Afee
  • En az Ram'i Anti-Vir Personal Edition Classic kullanır. İşte burada yalnızca 12 mb

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.