beyler iyi güzelde herkes kendi kullandıgını en iyi olarak göstermiş... nod32 diyenler açılışta nod32 nin açılması digerlerine göre uzun sürüyor zaten hala kasmıo dionuz enteresan... biraz araştırma yapın... antivir premium en iyi antivirus programı seçildi...
antivir avg avast mcafee kaspersky nod32 pcclean norton fp zonealarm bitdefender hepsini denedim ... bana göre antivir bunların arasında 1 numara ama eksikleri var..
kısaca antiviruslerin hepsini toplarsan ancak işine yarar bişeyler cıkabilir... her antivirus programının eksik yönü var...
256 512 ramleri olanlara tavsiyem antivir in free personal sürümü... bunun üzerindekiler hangisi hosuna giderse onu kursun
nod32 cıdden bılgısayarımın acılıs suresını cok uzatıyordu. bu sebeple vazgectım hıc kullanmıyorum ırus programı falan . zaten gırdıgım sıteler bellı sorun yok hıc.
Kasperskyda rootkit, reklam korumasi, cocuk korumasi, guvenlik duvari, virus korumasi,spyware, phishing korumasi vs vs mevcut isini dogru yapar yalnis yapar tartisiriz ama verdiginiz ornekler o kadar sacmaki evet avira cok iyi antivirus virus konusunda tek yaptigida virus korumasi diger korumalari mevcut degil nod32 ayni sekilde Az ram kullanir derken norton pcyi kasar virusleri temizler temizlemez ayri konu ama komple sistem guvenligi korumaya calisir yani sistemi kasmiyor dediginiz avira, nod32, avg vs vs bir kere yaptiklari korumalar sadece 1 yada 2 konuda guvenlik sagliyor. Guvenlik duvarini harici kurunca avira avg nod32 ekliyelim bakalim kaspera yaklasacaklarmi ram oraninda gececeklermi goruruz ve diger korumalarda ayni sekilde spyware icin mesala onuda katin avg avira nod32 bunlari yapiyor demeyin yapmiyor ama tartisilan urunler bir kere esit degil. Kaspersky, trend micro, norton bunlar iyi demiyorum kimse yanlis anlamasin ama ram oranlari diger urunlerden elbette fazla olacak cunku amaclari komple guvenlik korumasi diger sizin verdiginiz ornekler ise sadece 1 yada 2 koruma yapabilen bu yuzdende pcde hafif gozuken programlar ama yaptiklari 1 yada 2 korumayi diger urunlere gore iyide yapabilirler ama sistemi asla full korumazlar
AntiVir
Nekadar kullandığını bilmiyorum ama kaspersky 10 numara vista ve xp altında sistemi kasmadan takır takır çalışıyor 2 ay öncede orjinal keyini aldım ilk kurulumdaki ana sistem taramasını bile yaparken banamısın demiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Berk
Hayır hepiniz yanlış bilmişsiniz.Hem Nod32 diyenler.Bu program daha çok ağ kontrolü yapan bilgisayarlar için geliştirilmiş. Bence Symantec Antivirus Corporate Edition.Ben valla çok memnunum.Bilgisayarı hiç yormuyor.Piyasa değeri 200$'dan aşağı.İnternette ne download'ını bulabilirsin ne de crackini serialini bilmemnesini....
eminmsiin arkadasım ayrıca nod32
Eset Smart Security İşLevine Göre Çok İyi Bence. Antivirüs Anti-Spyware FirewaLL Anti-Spam
herkez ss koyup göstermiş ama
işn aslı şu siz sadece görüneni diyorsunuz
bunun daha takas dosyasına attığı var sanal bellek olarak kullandığı ram de var
ve birde en önemlisi SVCHOST.EXE dosyasının da belli bir miktar kullandığı var
mesela ben kaspersky 7.0.0.125 kullanıyorum toplamda: resimde görüldüğü gibi 9.9+50+2.6+6.7= 69.2 ve birde svchostun %15-20 arası nı kullanır virüs programı 18 mb ordan toplamda 87Mb civarıdır.
bi ara bullgard kullanmıştım 512 mb ta kasmıştı çünkü sadece kendisi 160 mb civarı kullaıyordu hepsi dahil olarak
nod 32 ama ne kadar güvenli o tartışılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme