Şimdi Ara

En az şarj yiyen browser hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Bu arkadaşı bende görüyorum.Lumia 520'sinden şikayetçi bazı yerlerde sistemi kötülemiş olabilir ki bu yanlış bir davranış.
    Şunu söylemeliyim dediklerinin bazıları gerçekten doğru.
    Lumia telefonlardan video,film seyredemiyorum artık bu işleri iPad ile hallediyorum.
    Video açmaya çalıştığımda error falan veriyor ekran gidip geliyor.En son film seyretmeye çalıştığımda 4 kez soft reset attığımı hatırlıyorum her partta error veriyordu.
    Ayrıca İE mobil platformlarda kullandığım en kötü browser bunu kabul etmek gerekiyor.
    Mesela konu dışındayım bir SS'nin üstüne bastım açılıyor bakıyorum sonra konuya geri dönmek için geri tuşuna bastığımda beni saatler önce girdiğim sayfaya atıyor.(!)(?)
    Youtube da video tam ekran yapmadan seyrederseniz nasıl anlatsam bilmiyorum diğer sitelerde de böyle videonun bulunduğu kısımdan sayfa aşağı veya yukarı kaydırılmıyor sayfa o kısımda dokunmatik kayboluyor.(Anlamamış olabilirsiniz.)
    İE'den online bir oyun oynuyordum strateji oyunu başka sekmeye geçip tekrar oyuna döndüğümde her seferinde tekrar giriş yapıyordum.
    Bunun modelle alakası yok.
    L1320,L520,L625 hepsi böyle.

Hocam haklılıkları vardır elbette ki fakat söylediği şey: '' Aynı anda 1000 liralık android tel 1000 liralık wp nin yapacağı her işi hatta fazlasını bile yapar '' bunun aksini ispat eden bir video paylaştım sonrada kaçtı.

Bahsettiğiniz gibi bende film, dizi, belgesel izleyemiyorum ve çektiğim en büyük eksiklik bu 3 TB arşivim uyuyor
    Bir kaç film izledim moli player ile bahsettiğiniz hatayı almadım, bölgeyi çin yapıp full sürümü indirip deneyin netsiz çalışmama gibi bir özrü var moli playerın da
    Ie hakkında yorum yapmaya bile gerek yok.

Fakat bir kaç özelliğe bakıp arkadaşın yaptığı gibi komple sisteme çöp demek çocukluktan öteye geçmiyor, ben telefonumu kamerası, ekran kalitesi, stabilitesi, 5.1 ses kaydedebilmesi gibi özelliklerine bakarak aldım ki bu özelliklerin çoğunu gidip test ettim, madem bu özellikler gerçekten bu kadar önemli arkadaş için bu ona ders olsun bir sonra ki alacağı telefonda ( yaza z2 alacakmış öyle dediydi ) gidip öncüllerinin hepsini, çoğunu test etsin ki ileri de yine kirlilik yaratmasın.

Z2 kardeşimde var. Kamerası lumia 1520 nin çok gerisinde. Ana konuda fotoğraf paylaştım. L1520 nin iyi olduğunu ben değil z2 kullanıcıları da söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı konularda abartmış demiştim zaten 1000 liralık android WP'nin karşısında o kadar üstün değil 6 ay sonra kasmalar başlar onda.
    Decode error sorunu neden oluyor bilmiyorum ama birden video kapanınca insan sinir oluyor.
    Zaten kamera,ekran kalitesinde L1520 iyi bir cihaz.
    Sizin cihazınızda bu sorunları yaşamamanız muhtemel,Allah göstermesin:))

• quote:

Bazı konularda abartmış demiştim zaten 1000 liralık android WP'nin karşısında o kadar üstün değil 6 ay sonra kasmalar başlar onda.
    Decode error sorunu neden oluyor bilmiyorum ama birden video kapanınca insan sinir oluyor.
    Zaten kamera,ekran kalitesinde L1520 iyi bir cihaz.
    Sizin cihazınızda bu sorunları yaşamamanız muhtemel,Allah göstermesin:))

Wp 8.1 gdr1'e yükselttiniz mi?

• IE demişler beyler iyimisiniz ? L925 Kullanıyorum IE sarjı su gibi içiyor,diğerleride pek farksız değil,bir iki defa forumda yazmıştım görmüşsünüzdür WP de browserlar hayvan gibi şarj yiyor diye

• Hayır, Cyan da kaldım.

• quote:

Hayır, Cyan da kaldım.

gdr1 ile bu sorun genel olarak düzeltilmiş durumda. Lumia denim geldiğinde göreceksiniz

• Telefonla top gibi oynayıp ekranı kırınca '' bu telefon berbat,ekranı para etmez'' diyen adamları bile gördüm. Telefon bu arkadaş. Ona göre kullanacaksın. Adam 350 liraya windows telefon alıyorsun sonra dert yanıyorsun. 350 liralık android alsan kendini damdan aşağı atman gerekirdi bunu bil.

Neyse forum konusuna döneyim. Ben internet explorer ile çok bi sorun yaşamadım. Şarj tüketimi konusunda yorum yapamayacağım zira internet explorer harici tarayıcıları yükleyince geri silmiştim. Hoşuma gitmediler açıkçası. Internet explorer benim tercih sebebimdir. Windows ekosistemini düşündüğümüz zaman tahminimce diğerleri ie den az tüketim yapamaz. Tahmin ama.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.