Şimdi Ara

En az şarj yiyen browser hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İE hariç hepsi çöp.
    İE de çöp de neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

İE hariç hepsi çöp.
    İE de çöp de neyse.

Hocam en iyi browser hangisidir diye sormadım

• En az sarj yiyen de İE sisteme gömük olduğundan dolayı.
    Maxthon Browser sürekli atıyor ve telefon ısınıyor.
    UC Browser fena değil ama şarjı çok tüketiyor.
    Yani İE gerekli ayarları da yaparsanız şarjı az tüketir.

• Ben browsera browser demem arka planda sekme açmayınca

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarları soyleyebilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazen 1 sayfa geri gelmesi gerekirken girdiğim daha önceki sayfalara atıyor.(Geri Tuşuna bastığımda.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarları ben bilmiyorum.
    Bir konuda bir arkadaş yazmıştı onu konuya çağırabilirim.

@fsh77
    Dostum İE batarya tasarrufu için gerekli ayarları yazabilir misin galiba bir konuda yazmıştın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 28 Aralık 2014; 19:27:33 >
  • İnternet explorer en iyisi bence her türlü

• Browser kavramı Windows Phone'da İE demek. Ötesi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi de birbirinden rezalet ve saçma malesef. 4 4 lük browser bulamadım ben daha windows phone da. Hadi eksileyin fanboylar.
  • quote:

Bazen 1 sayfa geri gelmesi gerekirken girdiğim daha önceki sayfalara atıyor.(Geri Tuşuna bastığımda.)

Aynen aynen bazen geri arıyor geçmişte de girdiğim sayfa gorunmuyor deli ediyor beni

• Yalnız değilmişim.

• takıntılı bir adam kullanıcısına yanıt
    Yer yüzünde 4 4 lük browser var mıdır?
    Hepsinin eksiği vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Ben browsera browser demem arka planda sekme açmayınca

Diğer konudan kaçtıydınız buraya mı türediniz oysa ki orada sorduğum soruya hala cevap vermediniz
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı bende görüyorum.Lumia 520'sinden şikayetçi bazı yerlerde sistemi kötülemiş olabilir ki bu yanlış bir davranış.
    Şunu söylemeliyim dediklerinin bazıları gerçekten doğru.
    Lumia telefonlardan video,film seyredemiyorum artık bu işleri iPad ile hallediyorum.
    Video açmaya çalıştığımda error falan veriyor ekran gidip geliyor.En son film seyretmeye çalıştığımda 4 kez soft reset attığımı hatırlıyorum her partta error veriyordu.
    Ayrıca İE mobil platformlarda kullandığım en kötü browser bunu kabul etmek gerekiyor.
    Mesela konu dışındayım bir SS'nin üstüne bastım açılıyor bakıyorum sonra konuya geri dönmek için geri tuşuna bastığımda beni saatler önce girdiğim sayfaya atıyor.(!)(?)
    Youtube da video tam ekran yapmadan seyrederseniz nasıl anlatsam bilmiyorum diğer sitelerde de böyle videonun bulunduğu kısımdan sayfa aşağı veya yukarı kaydırılmıyor sayfa o kısımda dokunmatik kayboluyor.(Anlamamış olabilirsiniz.)
    İE'den online bir oyun oynuyordum strateji oyunu başka sekmeye geçip tekrar oyuna döndüğümde her seferinde tekrar giriş yapıyordum.
    Bunun modelle alakası yok.
    L1320,L520,L625 hepsi böyle.

• quote:

Yer yüzünde 4 4 lük browser var mıdır?
    Hepsinin eksiği vardır.

Android'de mozilla ve dolphin browser a bak derim. 4 4 lüğe yakın. ios kullanmadım. Onun hakkında yorum yapamayacağım. Şuan wp kullanıyorum. Adam gibi bir tarayıcı yok. w10 ile düzelmezse de telefonu çöpe atacağım zaten.
  • quote:

Bu arkadaşı bende görüyorum.Lumia 520'sinden şikayetçi bazı yerlerde sistemi kötülemiş olabilir ki bu yanlış bir davranış.
    Lumia telefonlardan video,film seyredemiyorum artık bu işleri iPad ile hallediyorum.
    Video açmaya çalıştığımda error falan veriyor ekran gidip geliyor.En son film seyretmeye çalıştığımda 4 kez soft reset attığımı hatırlıyorum her partta error veriyordu.
    Ayrıca İE mobil platformlarda kullandığım en kötü browser bunu kabul etmek gerekiyor.
    Mesela konu dışındayım bir SS'nin üstüne bastım açılıyor bakıyorum sonra konuya geri dönmek için geri tuşuna bastığımda beni saatler önce girdiğim sayfaya atıyor.(!)(?)
    Youtube da video tam ekran yapmadan seyrederseniz nasıl anlatsam bilmiyorum diğer sitelerde de böyle videonun bulunduğu kısımdan sayfa aşağı veya yukarı kaydırılmıyor sayfa o kısımda dokunmatik kayboluyor.(Anlamamış olabilirsiniz.)
    İE'den online bir oyun oynuyordum strateji oyunu başka sekmeye geçip tekrar oyuna döndüğümde her seferinde tekrar giriş yapıyordum.

Ben diyorum hocam aynen dediğiniz gibi. Tamam bazı yerlerde abartmış olabilirim ama dediğiniz sıkıntılar var işte. para vermişler inkar edip duruyorlar sanki bana google ile apple para veriyor.

Neyse şaşırmıyorum insan para verdiği şeyi yükseltmek için her seyi yapar örnek yukarıda oldugu gibi. Sıkıntı var işte açsınlar googleye

Youtube decode error wp

yazsınlar en basitinden görsünler wp de var mı yok mu. Ama nerde laf anlatamazsın ki

• quote:

Hocam haklılıkları vardır elbette ki fakat söylediği şey: '' Aynı anda 1000 liralık android tel 1000 liralık wp nin yapacağı her işi hatta fazlasını bile yapar '' bunun aksini ispat eden bir video paylaştım sonrada kaçtı.

Bahsettiğiniz gibi bende film, dizi, belgesel izleyemiyorum ve çektiğim en büyük eksiklik bu 3 TB arşivim uyuyor
    Bir kaç film izledim moli player ile bahsettiğiniz hatayı almadım, bölgeyi çin yapıp full sürümü indirip deneyin netsiz çalışmama gibi bir özrü var moli playerın da
    Ie hakkında yorum yapmaya bile gerek yok.

Fakat bir kaç özelliğe bakıp arkadaşın yaptığı gibi komple sisteme çöp demek çocukluktan öteye geçmiyor, ben telefonumu kamerası, ekran kalitesi, stabilitesi, 5.1 ses kaydedebilmesi gibi özelliklerine bakarak aldım ki bu özelliklerin çoğunu gidip test ettim, madem bu özellikler gerçekten bu kadar önemli arkadaş için bu ona ders olsun bir sonra ki alacağı telefonda ( yaza z2 alacakmış öyle dediydi ) gidip öncüllerinin hepsini, çoğunu test etsin ki ileri de yine kirlilik yaratmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Ben diyorum hocam aynen dediğiniz gibi. Tamam bazı yerlerde abartmış olabilirim ama dediğiniz sıkıntılar var işte. para vermişler inkar edip duruyorlar sanki bana google ile apple para veriyor.

Neyse şaşırmıyorum insan para verdiği şeyi yükseltmek için her seyi yapar örnek yukarıda oldugu gibi. Sıkıntı var işte açsınlar googleye

Youtube decode error wp

yazsınlar en basitinden görsünler wp de var mı yok mu. Ama nerde laf anlatamazsın ki

Bahsettiğin hata ile dün karşılaştım nette dalgalanma olduğu zaman oluyor o yalnızca bir kere yaşadım o sorunu ki alt yapı yenileme çalışması yapılıyor ondan ötürü. Yenile dediğim de hiç bir sıkıntı olmadan devam etti video.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.