Şimdi Ara

En Az Yakan Arabayı Arıyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
10.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şahinler

1.3 toyota lar lpg uyumu mükemmel değerler gayet iyi gaza korkmadan basmaya devam yumurta mod devre dışı

Alıntıları Göster
    "yumurta mod" nedir ?..
  • Halk arasında tabir vardır ya gaz pedalınin altında yumurta varmış gibi gaza basarsanız çok az yakar derler.

Bu sayede yakıt tasarrufu yapmış oluruz ama lpg li arabalar zaten az Yakınca böyle kullanmaya gerek kalmıyor örnek kendimde lpg li getz ve 116d var getz i korkmadan başa başa kullanıyorum şehir içi 25 kuruş civarı 116 da ise yumurta mod anca 35 kuruş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    25 krş. getz çok iyiymiş o zaman, bende 96 spring var 50 krş. lpg yakıyor ş.içi ...
    getz hakkında neler denebilir, araba arayan bir yakınıma tavsiye etmeyi düşünüyorum kronik sorunları vs. var mı ?..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Benim ki 2004 1.3 sohc GLS modeli 2006 dan sonra 1.4 dohc motor kullanıyor 1.3 alt devirlerde canlı söyle ki 5 .vites 50km hızla giderken gaza basınca devirlenebiliyor yani kısaca şehir içi çok kullanışlı uzun yolda da beni hiç uzmedi sürücü koltuğunda bel destegi bile var aynalar otomatik dört cam otomatik bazı modellerinde Abs ve yol bilgisayarı var.

• şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ben de forum sayesinde öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: acenteci

Yanlışın olmasın 2,8 yakan dizel görmedim ben

Alıntıları Göster
    en yoğun trafikte 5,5 yakardı. ama tabi aracımı üzmez zorlamaz nazik kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahinler

100 civarı gitseniz kaç yakar
    4,5 civarı yakar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

4,5 civarı yakar..

Alıntıları Göster
    70 ve 100 le gitmek arasında %60 yakıt farki oluyor sizin dediginize gore bu rakam oldukça yüksek gibi duruyor acaba tüm araçlar için bu boyle midir?

• Konu hort gibi olacak ama bende 2000 model 1.6 astra g CD vardı aracın ağırlığı 1050 kilo 1.6 ecotec motor 28 litre LPG ile 440-450 km yol yapıyordu karışık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.