Şimdi Ara

En az Yakan Hafif Ticari Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aile ile kullanmak üzere 25000 falan max 27000 tl'ye hafif ticari bir araç almaya karar verdik (otomobil sınıfı araçların modeli düşük olduğu için böyle bir karar aldık ) aracı kredi ile alıp maximum 2 sene kullanacağız sonrasında "0" otomobil sınıfı araç alacağız,
    Aşağıdaki araçlar hakkında kararsız kaldık ;
    1-)Fiat doblo (1.3 motor ve 1.6 motor , eski kasa , yeni kasa )
    2-)Peguat Partnet yeni kasa (1.6 motor (75 beygir , beygir , 110 beygir)
    3-)Citroen Berlingo yeni kasa (1.6 motor(75 beygir , 90 beygir , 110 beygir )
    4-)Fiat Fiorino (1.3 motor )

Arkadaşlar öncelikli seçimimim YAKIT TÜKETİMİ hangisini tavsiye edersiniz ... istanbul şehir içi ve ayda ortalama 1000 km kullanılacak sizce en az hangisi yakıyor hangisini tercih etmeliyim . veya bu araçların dışında alternatifleriniz varmıdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_28 -- 25 Eylül 2013; 16:54:42 >

• senelerdir işim gereği bu araçlardan binlercesini görüyorum her gün. en çok dökülen en kalitesiz araçlar bunlardır
  • Fiat Fiorino 1.4 Lpg var idi bende yakıtı ticari bir araca göre normal fakat yerinizde olsam esnaf değilseniz bu araçlara bakmamanız yönünde olacaktır aile ile kullanım için pek konforlu olmuyor bunlar
  • esnaf değil memuruz :) ford c-max , reno sceniclere baktım onların 2004-2005 modelini almaktansa yukardaki araçları almak daha mantıklı geldi gibi o nedenle kafam karışık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_28 -- 24 Eylül 2013; 23:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

esnaf değil memuruz :) ford c-max , reno sceniclere baktım onların 2004-2005 modelini almaktansa yukardaki araçları almak daha mantıklı geldi gibi o nedenle kafam karışık :)
    yukarı
  • quote:

yukarı

Bende aynı fikirdeyim.hatta konu açtım bi sonuca varamadım.konuyu takip ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

esnaf değil memuruz :) ford c-max , reno sceniclere baktım onların 2004-2005 modelini almaktansa yukardaki araçları almak daha mantıklı geldi gibi o nedenle kafam karışık :)

Şu düşüncenle aynı fikirdeyim.takip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN AZ YAKAN OTOMOBİLLER
    13 yıl önce açıldı
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam lütfen rica ediyorum aile için ticari kullanmayın, hem her yıl muayene hem rahat degl arka taraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 25 Eylül 2013; 19:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

hocam lütfen rica ediyorum aile için ticari kullanmayın, hem her yıl vergi hem rahat degl arka taraf.

Otomobiller 5 senede bir mi ödüyor vergi
    ayrıca vergileri gayet makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

hocam lütfen rica ediyorum aile için ticari kullanmayın, hem her yıl vergi hem rahat degl arka taraf.

Muayene diyecegime vergi demişim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

quote:

Alıntıları Göster
    1.3 multijet fiat fiorinolar az yakıyor diye biliyorum. Amacınız sadece yakıt tüketimi ise fiorino iyi bir tercih olur sizin için.

• efsane_28 E kullanıcısına yanıt
    0km dokker al daha az yakan olmaz fiorino dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

1.3 multijet fiat fiorinolar az yakıyor diye biliyorum. Amacınız sadece yakıt tüketimi ise fiorino iyi bir tercih olur sizin için.

yok hocam ya, ank içi 75lik fio trafkte 7lt'nin altnda yakmıyor

• quote:

quote:

O kadar yakıyor mu yav??

Valla Fiorino kullananlara yakıtı nasıl bunların diye sorduğumda hepsi kokluyor diyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

O kadar yakıyor mu yav??

Valla Fiorino kullananlara yakıtı nasıl bunların diye sorduğumda hepsi kokluyor diyorlar.

Valla hocam kullanan adam transpotterdan yada cok yakan bir aractan gectyse kokluyor demesi normal

Kapı komşumuzda hata yapıp aldı aileyle kullanmk için, keşke dedim danışsaydın.Şuan pişman cok yakıyor diyor, kendisi 1.4 reno megane kullanıyordu tüplü, lpgliden az yakar diye almış ama çok yakıyor.Gerci bu mazot fiyatıyla normal

Şöyle bir durum var ticari maksatla kullanacaksnz, ticarilerin arasnda az yakanlardan ama otomobildn ticariye gececeksnz yakıt cok gelir ve arka taraf rahatsz gelir, az bir cukurda bile cok sarsıyor

Bende 1.3 fiorino var 2012 yaklaşık 10 aydır kullıyorum uzun yolda 90 geçmezsen 4.8i gördüm, yakıtı ve çekişi güzel herşeyi bana sorabilirsiniz @efsane_28
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Hatta kendi aracımı size satabilirim, çevremde çok arkadaş talip oldu bende görünce 2012 model sıfır almıştım. Ağustos 2012 trafik çıkışlı düşünürseniz mesaj bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog05

Hatta kendi aracımı size satabilirim, çevremde çok arkadaş talip oldu bende görünce 2012 model sıfır almıştım. Ağustos 2012 trafik çıkışlı düşünürseniz mesaj bekliyorum.
    Fiorino hariç diğerlerinin kasaları ağır biraz yük taşıyacağı da göz önünde bulundurulduğu için. Dolayısıyla onlardan ekonomi beklemek güç olur.
    Fiorino 75 beygir olanın şehir içi 7 litre yakması olası. Biraz karma girerse ve gaz pedalını gıdıklama zanaatinde tecrübeliyseniz biraz daha düşer.
    Aile için konforlu olacağını sanmıyorum. Bazen kafam atıyor hor kullanmak için ben de almak istiyorum zamanın %98'inde en fazla 2 kişi ile kullansak dahi konfor sebebiyle düşünmedim hiç.
    Artı ticari amaçla kullanılmış hafif ticari almak iyice riskli zira büyük bölümünü şoför kullanıyor. Şoförlerin büyük bölümü de acımadığı için epeyi riskli.

hocam fiorino diğerlerine göre daha küçük, bununla berbaer hafif ise daha az yakma ihtimali var. Ama hdi motor yakıt olarak yüzünüzü daha çok güldürür, berlingo yada partner bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahlaksahibi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    konu yakıtsa fiat tan uzak dur derim kendileri amerikan ı aratmaz açık ve net konuşuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.