Şimdi Ara

En az Yakan Hafif Ticari Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ticaret için aldığım aracı bile satıp stw otomobil almayı düşünüyorum neredeyse,

şehir merkezine giremiyor, hız sınırı otomobile göre düşük, her yıl muayeneye giriyor, yolda maliye çeviriyor, arabada ticari eşya yoksa sorun yokta yine çevrilmesini istemem ,şehirler arası yollarda polisler arama yaparken normal arabalara göre daha çok çevire biliyor. arasıra kantarlar bile çeviriyor, Konfor önler neysede arka tarafta gitmek işkence oluyor,
  • Eski kasa Temiz kullanilmiş bir fiat doblo Her işini görür pişman etmez yakiti üzmez.. Kullandik biliyoruz..
  • Arac berlingo 115hp 2012 41bin kmde suanki yakit degerleri ortalama hiz 26km/s ort. Tuketim 5.9lt bu degerler istanbul ici karma tuketimidir (yuklu durumda dur kalk cevre yolu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bipper varsa onu ol. Partnere göre biraz ufak ve kibardır. Fakat iş görür. Ekonomi açısından konfor açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

1.3 multijet fiat fiorinolar az yakıyor diye biliyorum. Amacınız sadece yakıt tüketimi ise fiorino iyi bir tercih olur sizin için.

yok hocam ya, ank içi 75lik fio trafkte 7lt'nin altnda yakmıyor

O kadar yakıyor mu yav??

Valla Fiorino kullananlara yakıtı nasıl bunların diye sorduğumda hepsi kokluyor diyorlar.

basmazsan kokluyor

bastığın zaman da resmen hortum gib içmeye başlıyor.

bursa ankara bursa toplam 1000 km yol yaptım. 179 tl gitti :)

ayrıca bagaj senin için önemli ise sakın ama sakın bipper fiorino nemo alma sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 26 Eylül 2013; 22:43:52 >

• listede caddy olmadığına göre gerisi boş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.