En sevdiğim hayvan aslan benimde.Muhteşem bişey ya.Keşke aslanım olsa bi tane.
Bir de tam tersi şeklinde bir konuda açmak lazım. En hayvan babalar. Malesef bazı babalar hem çocuklarına ve eşlerine hayvandan beter davranıyor. İsterseniz bu kişileri de burada sıralayı banlayalım
ARI vızzzzzz
Kurt
quote:
Orjinalden alıntı: Pharmabiotech
Bir de tam tersi şeklinde bir konuda açmak lazım. En hayvan babalar. Malesef bazı babalar hem çocuklarına ve eşlerine hayvandan beter davranıyor. İsterseniz bu kişileri de burada sıralayı banlayalım
Dostum;galiba sende benim gibi babandan çok çektin;bu ülkenin kayıtsdız şartsız babaya tapma zihniyetinden tiksiniyorum yaaw ,o kadar babalar çocuklarını dayaktan gebertirken hiçbir şey yapmayan adalet babamla tartıştım diye bana üç ay arttırılmış hüküm uyguladı,gerçi bu hakim/savcılar da çok oluyor ama neyse konu sapmasın ...
Karaların hakimi kedigiller, denizlerin hakimi balinalardır..
tüm canlılar mükemmeldir ayırmak ne kadar dogru?
Kartal.
quote:
Orjinalden alıntı: sienen
hayvandan insana dost olmaz. insandan da olmaz. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
Katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
quote:
Orjinalden alıntı: Pharmabiotech
Dostum;galiba sende benim gibi babandan çok çektin;bu ülkenin kayıtsdız şartsız babaya tapma zihniyetinden tiksiniyorum yaaw ,o kadar babalar çocuklarını dayaktan gebertirken hiçbir şey yapmayan adalet babamla tartıştım diye bana üç ay arttırılmış hüküm uyguladı,gerçi bu hakim/savcılar da çok oluyor ama neyse konu sapmasın ...
Aynı sorunu çok yakın bir arkadaşımda yaşadı. Babasıyla tekme yumruk birbirlerine girmişler. Annesi de jandarmayı çağırmış. Baba davacı olunca kamu davası açıldı. Sonuç olarak her ikisine 3'er milyar para cezası verildi. Senin cezadan da para cezasına mı çevrildi.
en baba hayvan. seç begen al
en baba hayvan ÇİTA sonuna kadar en kral
Hindi
bıldırcın
babaların babası KAPLAN
hamsi tabiki de
daha babası yoktur. varsa da tanımam
quote:
Orjinalden alıntı: grafiker
bizim mahallede bi abuzer abi var en sevdiğim hayvan o inanın ondan daha hayvanını bulamazsınız bi kötü yanı var delirdimi kaçıcan valla adamı yer çiğ çiğ allahdan aramız iyide sevmediğim adamları dövdürüyorum ona ehehehe
yani şimdilik favorim o yaşasın abuzer abi
Bu abuzer Adıyamanlımı acaba çünkü abuzer adı bildiğim kadar sadece adıyaman ve o çevrelerde kullanlır