Şimdi Ara

en baba hayvan? -hayvanlar alemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim hayvan aslan benimde.Muhteşem bişey ya.Keşke aslanım olsa bi tane.
  • Bir de tam tersi şeklinde bir konuda açmak lazım. En hayvan babalar. Malesef bazı babalar hem çocuklarına ve eşlerine hayvandan beter davranıyor. İsterseniz bu kişileri de burada sıralayı banlayalım
  • ARI vızzzzzz
  • Kurt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

Bir de tam tersi şeklinde bir konuda açmak lazım. En hayvan babalar. Malesef bazı babalar hem çocuklarına ve eşlerine hayvandan beter davranıyor. İsterseniz bu kişileri de burada sıralayı banlayalım

Dostum;galiba sende benim gibi babandan çok çektin;bu ülkenin kayıtsdız şartsız babaya tapma zihniyetinden tiksiniyorum yaaw ,o kadar babalar çocuklarını dayaktan gebertirken hiçbir şey yapmayan adalet babamla tartıştım diye bana üç ay arttırılmış hüküm uyguladı,gerçi bu hakim/savcılar da çok oluyor ama neyse konu sapmasın ...

• Karaların hakimi kedigiller, denizlerin hakimi balinalardır..
  • tüm canlılar mükemmeldir ayırmak ne kadar dogru?
  • Kartal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sienen

hayvandan insana dost olmaz. insandan da olmaz. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

Bir de tam tersi şeklinde bir konuda açmak lazım. En hayvan babalar. Malesef bazı babalar hem çocuklarına ve eşlerine hayvandan beter davranıyor. İsterseniz bu kişileri de burada sıralayı banlayalım

Dostum;galiba sende benim gibi babandan çok çektin;bu ülkenin kayıtsdız şartsız babaya tapma zihniyetinden tiksiniyorum yaaw ,o kadar babalar çocuklarını dayaktan gebertirken hiçbir şey yapmayan adalet babamla tartıştım diye bana üç ay arttırılmış hüküm uyguladı,gerçi bu hakim/savcılar da çok oluyor ama neyse konu sapmasın ...

Aynı sorunu çok yakın bir arkadaşımda yaşadı. Babasıyla tekme yumruk birbirlerine girmişler. Annesi de jandarmayı çağırmış. Baba davacı olunca kamu davası açıldı. Sonuç olarak her ikisine 3'er milyar para cezası verildi. Senin cezadan da para cezasına mı çevrildi.

• en baba hayvan. seç begen al

en baba hayvan? -hayvanlar alemi
  • en baba hayvan ÇİTA sonuna kadar en kral

• Hindi
  • bıldırcın
  • babaların babası KAPLAN

• hamsi tabiki de

daha babası yoktur. varsa da tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

bizim mahallede bi abuzer abi var en sevdiğim hayvan o inanın ondan daha hayvanını bulamazsınız bi kötü yanı var delirdimi kaçıcan valla adamı yer çiğ çiğ allahdan aramız iyide sevmediğim adamları dövdürüyorum ona
    ehehehe

yani şimdilik favorim o yaşasın abuzer abi

Bu abuzer Adıyamanlımı acaba çünkü abuzer adı bildiğim kadar sadece adıyaman ve o çevrelerde kullanlır

• quote:

Orjinalden alıntı: Dinçer

hamsi tabiki de

daha babası yoktur. varsa da tanımam

Denizden babam çıksa yerim psikolojisiyle söyledin heralde
  • Koyun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.