Şimdi Ara

en baba strateji oyunu hangisi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: saygin21

battle for middle earth akıllara zarar bi strateji oyunu

total var daha oynayamadım ama güzele benziyor

bende battle of middle earth ı oynayamadım ya nasıl bir oyun merak ettim kaç cd oyun
  • Şuana kadar yapılmış stratejiler arasında dönüm noktasıdır bu 4 oyun.. diğerleride bunları örnek alan kopyalar

1 - Dune
    2 - Homeworld 1-cataclysm-2
    3 - GC
    4 - civilization
  • Stratejiden azıcık anlayanlar elbet

Age of Empires II: The Conquerors ve Starcraft diyeceklerdir....

Dune 200 ise benim için müthiş bir nostajlidir...[çok duygulandım yaww... çok mutluydum ben o zamanlar :( :( :( ]
  • FRONT MISSION'DUR.STRATEGY-RPG TARZINDA (PEK BİLİNEN OYUN DEĞİLDİR;BU YÜZDEN ÇOK SEVİYORUM ONU) SÜPERDİR KENDİSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

en baba strateji diyorsan
    hiç şüphesiz SUDDEN STRİKE ... ama bu oyun o kadar zor ki yalnızca çok becerikli bir kaç kişi
    oynuyor. büyük sabır - hesap - strateji istiyor...

en zevkli strateji diyorsan o zaman MEDİEVAL TOTAL WAR....
    rome daha yeni olmasına rağmen o kadarda zevkli olamadı.

O DA SON DERECE DOĞRUSUDDEN STRIKE ZOR OYUNDUR AMA ZOR OLAN GÜZELDİR
  • quote:

ama bu oyun o kadar zor ki yalnızca çok becerikli bir kaç kişi
    oynuyor. büyük sabır - hesap - strateji istiyor...

EVET BU SAYILI KİŞİLERDEN BİRİ DE BENİM
  • SNOW LEO :

ben hidden storke de almanlarla ilk oyunu bitirdim.
    asıl görev 20 dk dayanmak. ama ben daha bile fazlasını yaptım bütün haritayı elegeçirdim ve bütün düşmanları temizledim.

buna rağmen hala ""oyunu kazandın 2. bölüme geç"" demedi...?

eksik olan bir şey yok.. yani olamaz.. sudden strikede bile bütün düşmanı yokedince oyunu bitirdin sayıyordu zaten..
    acaba bendeki hidden stroke oyununda bir hatamı var..?

sen baktınmı o bölüme..?
  • Hayır dostum,ben şu an sudden strike ile debelleniyorum,onu bitirdikten sonra hidden stroke'ye geçerim artıkZaten oyunun en güzel yanı,her yeri temizlesen de nokta kadar bir yerden tehdit gelebilmesi
  • SUDDEN STRIKE!!! SABAHLARA KADAR AĞDAN OYNARDIK BE! NE OYUN BE,AMAN BE KRAL BU OYUN YAHU!!
  • Rise of nations
    medivel total war
  • HIDDEN STROKE

daha önceki sudden strike yi aşmış gibi görünüyor.
    sudden strikedeki pratiklik çok azdı ve oynamak çok zordu. bunda daha gerçekçi ve tutarlı herkese tavsiye ederim.
    oynanabilirliği çok daha yüksek.
  • command&conquer red alert in üzerine tanımam. Neydi abi o oyle.O ara movieleri hiç unutmuyorum

"He who controls the past, commands the future... He who commonds the future conquers the past"
    KANE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 13 Haziran 2005, 2:16:01 >
  • StarCraft
    Warcraft
    Rise of Nations
  • RİSE OF NATİONS red alert2
  • GENERALS ZERO HOUR
    BU OYUNDA TÜRKİYEDE ÜSTÜME ADAM TANIMAM
  • snow leo:

FRONT MISSION demişsin ya...!

bir zamanlar.... galiba sudden strike ilk çıktığı zamanlar.... 2001 yılı yazı falandı...
    bir oyun daha vardı böyle... adı front lu olan ve aynı sudden strike ye benzeyen.
    hayal-meyal hatırlıyorum sonradan aramıştım ama adı "front strike" diye aklımda kalmıştı da
    öyle aramış ve bulamamıştım.
    yoksa bu senin dediğin o oyunmu...?

bu arada:
    HIDDEN STROKE de en önemli değişiklik:
    suddende mesafe ne olursa olsun tanklar toplar falan hep tam isabetle vururdu. bu da oyunu çok zorlaştırırdı. ne zaman
    bir yeri keşfetmeye kalksak en az 1 askeri feda etmek zorunda kalıyorduk.
    silahların menzil çizgisi ölüm çizgisiydi hep. bütün silahların menzildeki hedefleri vurma ihtimali % 100 dü.

bunda öyle değil... artık hidden stroke de ateş edilen hedef yakınsa vuruyor - uzaksa ıskalıyor.
    sen saldırıda isen hedefe yaklaştıkça vurma ihtimali artıyor.
    sen savunmada isen bir keşif yapacağın zaman yolladığın adam ilk ateşle birlikte ölmüyor ve hemen geriye kaçabiliyorsun.
    bu da oyunu çok daha oynanabilir yapmış. ama düşmanda artık daha akıllı. pusuya yatıp yaklaşınca saldırıyorlar falan.

• civ2 çoooooooooook eski ama olsun diplomasi olayı süper cidden

bi de total war serisi 3000 adam aynı savaş alanında süper oluyo walla bi de tarihi dokusu süper

age of u saymam gerek yok zate çünkü o bir efsane
  • Ahhhhh kota ahhhhh sen nelere kadirsin yaaaaaaSenin yüzünden hiçbişi indiremiyoruz....
  • evet bence de en iyisi bu
    quote:

Orjinalden alıntı: _wow_

STARCRAFT
    Gerisi Hikaye ....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.