arkadaşlar bunu yazarken çünkü ben bunu seviyorum gibi sebepler değilde oyunun artılarını yazarak söyleyelim
beni oyunum civilization (1 veya 3)
çünkü turn tabanlı olduğu için oynayan kişiye düşünmesi için baya bi zaman kalıyo çok gerçekçi diplomasi yürütülebilen nadir oyunlardan ve bir tek şehri değil bütün bir ülkeyi yönetebiliyosun
ama tek eksisi multiplayer özoyun turn tabanlı ilerki seviyede bir yıl geçmesi için yarım saat bekleyerbilirsiniz
Rise Of Nations
Age Of Empires
Red ALert 2
Nightmare Blood Stones 2
Budur abicim.
quote:
Orijinalden alıntı: MeZa[R]
Rise Of Nations
Age Of Empires
Red ALert 2
Nightmare Blood Stones 2
Budur abicim.
RED Alert 2
quote:
Orijinalden alıntı: Gs RH+
RED Alert 2
Alıntıları Göster
Medieval Total War Age Of Empires Rise Of Nations
En iyisi Medieval Total War. Bu oyunda yıllar ilerledikçe teknoloji ilerliyor.( pusula, matbaa, barut vb.) . anlatmakla bitmez. efekleri çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: kinglion
Medieval Total War Age Of Empires Rise Of Nations
En iyisi Medieval Total War. Bu oyunda yıllar ilerledikçe teknoloji ilerliyor.( pusula, matbaa, barut vb.) . anlatmakla bitmez. efekleri çok güzel.
Alıntıları Göster
Rome total war
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrupoll
Rome total war
Alıntıları Göster
Rome total war
quote:
Orijinalden alıntı: LordSoth
Rome total war
Alıntıları Göster
Warcraft3
quote:
Orijinalden alıntı: samotth
Warcraft3
Alıntıları Göster
Rome total war+1
oyun felaket sarıyo 1 hem strateji hem birebir savaşlar 2 tmamen bir ülkenin ve bir ailenin yönetimisende 3 kızlarının bile kiminle evleneceğine sen karar veriyosun 4 ve dünyayı ele geçiriyosun 5 diplomatlar suikastçiler generaller ülkesinisatan generaller isyaneden halk6 blmiyorumyorum sizin
quote:
Orijinalden alıntı: yenigün
Rome total war+1
oyun felaket sarıyo 1 hem strateji hem birebir savaşlar 2 tmamen bir ülkenin ve bir ailenin yönetimisende 3 kızlarının bile kiminle evleneceğine sen karar veriyosun 4 ve dünyayı ele geçiriyosun 5 diplomatlar suikastçiler generaller ülkesinisatan generaller isyaneden halk6 blmiyorumyorum sizin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yenigün
Rome total war+1
Medieval Total War için yukarıdakiler ve hangi imparatorluksan ona göre papaz veya din adamları yapıp halkı inaçlandırmak ve isyanları ortadan kaldırmak
quote:
Orijinalden alıntı: kinglion
quote:
Orjinalden alıntı: yenigün
Rome total war+1
Medieval Total War için yukarıdakiler ve hangi imparatorluksan ona göre papaz veya din adamları yapıp halkı inaçlandırmak ve isyanları ortadan kaldırmak
Alıntıları Göster
tabikide roma total war
quote:
Orijinalden alıntı: c585itjrkrdod
tabikide roma total war
Alıntıları Göster
age of empires ve starcraft
quote:
Orijinalden alıntı: yasir
age of empires ve starcraft
Alıntıları Göster
Generals Total Annihilation
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss332
Generals Total Annihilation
Alıntıları Göster
Age of empires concuerors
yıllrdır oyarım hala sıkılmadım
warcraftı filan oynamayı denedim canavar bilmemne bozar bizi
quote:
Orijinalden alıntı: korncu21
Age of empires concuerors
yıllrdır oyarım hala sıkılmadım
warcraftı filan oynamayı denedim canavar bilmemne bozar bizi
Alıntıları Göster
c&c zero hour
stronghol 2
rome total war
bu oyunlar harikadır.c&c zero hourun türkçe yaması var.diğer ikisininde full türkçeleri yakında çıkacak.sabırsızlıkla bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: KE�MAN
c&c zero hour
stronghol 2
rome total war
bu oyunlar harikadır.c&c zero hourun türkçe yaması var.diğer ikisininde full türkçeleri yakında çıkacak.sabırsızlıkla bekliyorum...
Alıntıları Göster
1- Ground Control 2
2- Warhammer 40K : Dawn of War
3- Panzers
4- Rome Total War
5- Command and Conquer : Generals - Zero Hour
6- Rise of Nations
Bu oyunlar en baba stratejilerdir benim için. Ben WarCraft 3'ü, StarCraft'ı, Age of Empires'ı da severim fakat artık bu oyunların oldukça altında kaldılar.
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
1- Ground Control 2
2- Warhammer 40K : Dawn of War
3- Panzers
4- Rome Total War
5- Command and Conquer : Generals - Zero Hour
6- Rise of Nations
Bu oyunlar en baba stratejilerdir benim için. Ben WarCraft 3'ü, StarCraft'ı, Age of Empires'ı da severim fakat artık bu oyunların oldukça altında kaldılar.
Alıntıları Göster
rtw derm
quote:
Orijinalden alıntı: Superior83
rtw derm
Alıntıları Göster
C&C GENERALS ZERO HOUR
total war (hepsi)
quote:
Orijinalden alıntı: sheriff
total war (hepsi)
eskiden yeniye doğru 3 şampiyon var starcraft age of empires c&c generals z.h
quote:
Orijinalden alıntı: labrie
eskiden yeniye doğru 3 şampiyon var starcraft age of empires c&c generals z.h
Alıntıları Göster
Şu sıralar C&C Generals:Zero Hour'a tekrar başladım.
port_fire a not:İmzan kurallara uygun değil,benden söylemesi.