Şimdi Ara

En baba warrior :D Hitmachine vs Ether (RESİM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://img162.imageshack.us/my.php?image=dashgfgxa7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XMaND3 -- 7 Ekim 2007; 21:06:24 >

• bu fotoyu kim yakalamissa helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenisalp

bu fotoyu kim yakalamissa helal olsun

evet çok güzel çekmişim elime sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XMaND3 -- 9 Ekim 2007; 23:47:49 >
  • Güzel yakalamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eddy77

Güzel yakalamışsın.

tşk.ler
  • tam spike çakarken yakalamışsın süper olmuş helal
  • su bölüme ne zmn baksam mutlaka su kişilerin ismi gecer ama mutlaka su kişilerle alakalı bi konu aclmıstır işte o kişiler

0000000
    f9devil
    sayko
    hitmachine

suan aklıma daha gelmio ama mutlaka bunlardan biri oluyor

bıktım artık kusucam bu isimleri görünce yeter be resmen bu adamları örnek almıssınız nerdeyse gercek hayattada onlar gibi davrancaksınız (yapanlarda var )
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin923

su bölüme ne zmn baksam mutlaka su kişilerin ismi gecer ama mutlaka su kişilerle alakalı bi konu aclmıstır işte o kişiler

0000000
    f9devil
    sayko
    hitmachine

bıktım artık kusucam bu isimleri görünce yeter be resmen bu adamları örnek almıssınız nerdeyse gercek hayattada onlar gibi davrancaksınız (yapanlarda var )

hehe o kdrı diil ben şahsen ko yu bıraktım abartmışsın sen , ama adamlar marka olmuş bir kere bu iş böyle tutturdumu gidiyon

• quote:

Orjinalden alıntı: D3XMaND3

quote:

su bölüme ne zmn baksam mutlaka su kişilerin ismi gecer ama mutlaka su kişilerle alakalı bi konu aclmıstır işte o kişiler

0000000
    f9devil
    sayko
    hitmachine

hehe o kdrı diil ben şahsen ko yu bıraktım abartmışsın sen , ama adamlar marka olmuş bir kere bu iş böyle tutturdumu gidiyon

• Hey gidi bea tesadüfen bende arenadaydım o gün 4-1 Ether almıştı ..

ama eski SS baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 9 Ekim 2007; 20:03:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

quote:

quote:

0000000
    f9devil
    sayko
    hitmachine

Ama gercekten onlar gibi davrananlar oldu mesela youtube ye giriosun knigfht online ile ilgili adamlar kendilerini onlara benzeterek vs yapıyor ulan yasından basından utanır insan be eline kılıc almıs rapor orak fln spike vuruo biri aptal aptal seyler resmen iyice hastalık oldu gitti bu oyunda helede burası hastalığın tam yuvası oldu Allah sonumuzu hayreylesin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

quote:

quote:

0000000
    f9devil
    sayko
    hitmachine

Ama gercekten onlar gibi davrananlar oldu mesela youtube ye giriosun knigfht online ile ilgili adamlar kendilerini onlara benzeterek vs yapıyor ulan yasından basından utanır insan be eline kılıc almıs rapor orak fln spike vuruo biri aptal aptal seyler resmen iyice hastalık oldu gitti bu oyunda helede burası hastalığın tam yuvası oldu Allah sonumuzu hayreylesin...

senin onlarla bizi kıyaslaman hata zaten abi . onların aklı dengesi bozulmuş ko yüzünden sen ne bakıon onlara

• çok iyi poz xP
  • güzel
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.