red alert sen ne karışıyosun ya ben senin zevkine karışıyomuyum.. ayrıca iyi oyuncu ama kalitesi yok demişsin.. iso 9001 de görevlimisin kardeşim..iyiyse nasıl kalitesiz olur anlamıyorum
Arkadaşlar 1. si ben sıralama yapmadım yani 1 numara Al pacino 2. numara R. D. Niro gibi aslında a,b,c.. diye yazmalıydım ve mumkunse bu 5 simden birini soylemenizi istiyorum evet aslında bunların dısında baya bi oyuncu var mesela Tom Hanks ,nicolas cage bunlarda cok iyi...
Ee dusundumda edit etme sansım varr :D
dustin hofmann..kalite ama iyi deil :P
C- Mel Gibson kesinlikle
Tom hanks,Nicholas cage,Bruce willes,Mel gibson... ama bide tom cruse
al pacino robert de niro clint eastwood mel gibson
haluk bilginer 1 numara ama
Okan Bayulgen'de fena degildir
abicimyada ablacım 1tane secelim pleaseeee ve buyazdıklarımdanolsun diyorum okan bayulkeni bile bu buyukoyuncuların arasınakattığı için MoNstRuM arkadasımızısiddetlekınıyorummm busey gibi olduen buyuk kimm juve , real , milan vs. senin dediğinde" mersin idman yurdu" gibi bişey yani
1.Al Pacino 1.Robert De Niro 1.Haluk Bilginer
Bruce Willes Mel Gibson Edward Norton Sean Penn Brad Pitt Tom hanks Nicholas Cage John Travolta
TOM HANKS
benim fikrimde johny deep ten yana adam gerçekten yaşıyor sanki yaptığı rolleri
robert de niro
Kadir İnanır Al Pacino Şener Şen Marlon Brando
quote:
E- Robert De Niro
verdiğin seçenekler arasında Robert De Niro. (Clint Eastwood ve Al pacino da süper aktörler) bunların dışında keanu reeves ve edward norton da kaliteli aktörler.
Şener Şen gülmesi mimikleri yeter
listeden mel gibson. tom cruise 'Last Samurai'deki roluyle övgüyü hak ediyor bence
Sean Connery'i göremedim listede . Valla Bruce Wills bu listede varsa 10 tane Sean Connery olması gerekir .