Şimdi Ara

En Başarılı Erkek Oyuncu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • edvard norton var bidee
  • Yaw Alpacino kadar iyi rol yapan bir adam var mıdır yahuu,bir gidin godfatherı izelyin sonra ilk oscarı aldığı kör rolünü oynadığı filmi izleyin adam nasıl rol yapmış harbi kör gibi rol yapmış,mütiş adam,bir gidin Scarface izleyin gerçek GTa bile ondan özenerek yapılıyo,Mafia oyunu bile Godfather daki sanelerden alınmıştır.
    Yani Alpacinoyu tek geçerim,tabi diğerleride iyi ama Alpacino ap ayrı,tabi birde marlon brando var ooo has baba...
  • Evet Al pacino cok iyi ama belki bu 5 inn arasında 1 numara gibi duruyo. Yalnız Clinti de unutmayalımm adam sayısız film armağan etmiş siznema severlere. TAbi en cok bilinenler arasında Good Bad Ugly ve A Fistful of dollar geliyor... Bence cok basrali o da ama görüşler farklı tabi..
  • Bence de Haluk Bilginer.O adam fazla filmlerde de oynamıyor.Ama oynadığında adam .....
  • Kesinlikle MEL gİbSoN
  • Robert De Niro
  • Kevin Spacey, Edward Norton, Robert De Niro ve Al Pacino birde tabii Harvey Kaitel(isimlerin yazılışında hata varsa affola)
  • L.A. Confidentalı izledikten sonra da Kevin Spacey'ida bunlara eklemek lazım....
  • arkadaslar haluk bilginer "buffola soldiers" filminde oynadi.esrar silah kacakcisi roulundeydi turkce kufretti manyak gulmustum.

turkiyede bence en iyi şener şen.hatta adamdaki kabiliyet dunyanin bir cok komedi oyuncusundan daha iyi.

ama yabanci olarak robert de niro muthis bir oyuncu.bu kadar cok filmi olan baska birini bilmiyorum.butun filmlerine bakın cok kaliteli bir adam.
  • İlk adamım De Niro'dur sonra da Jude Law'ı severim.
    Aslında ikisini bi filmde oynatmakl azım dimi.
  • seçmek zor ama
    MEL GİBSON derim...
  • MEL GİBSON bana göre ve ben bu adamın bütün filmlerini izledim adam işini ustalıkla yapıyor ve üstüne adam tanımam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.