Şimdi Ara

EN BASİT SİTELERE BİLE GİREMİYORUM ARTIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gündür internetim yüzünden sorun yaşıyorum.
    Geçen gece twitch üzerinden yayın izlerken "source" ayarında sürekli donuyordu. Ben de netten kısa bir araştırma yapıp hotspotshield indirdim. Öncesinde bağdaştırıcı ayarlarında "internet protokolü sürüm 4 (tcp/ipv4)" kısmında elle girilen her iki değeri de otomatiğe ayarladım sorun ondan sonra başladı. ayarlar geri gelir diye pcyi 3 gün öncesine döndürdüm yine olmadı. bağlantı ayarları gitti. net hiç açılmadı. ertesi gün gelip sorunu çözdüklerini söylediler. (dsmartnet kullanıcısıyım) internete gayet düzgün şekilde girmeye başladı. Ama inanılmaz derecede yavaş internetim. AKK daha yarısında bile değil. çoğu siteye giremiyorum. (normalde girilebilen sitelere, yasaklılara değil :))
    Dün net üzerinden izlediğim maçları 1200de rahat rahat izlerken 400 ayarında bile dona dona izletmedi bana.
    5mart tarihinde sözleşmem bitiyor. Günlerdir devam edelim ettirelim diye arıyorlar beni bu artık işin son raddesi oldu.
    Zaten dsmart tv ve neti aynı anda kullanıyorum. ŞL ve UEFA maçlarını da kaptırdılar iyice soğudum adamlardan.

Öncelikle bu sorunum hakkında yardımcı olur musunuz? İP ayarları nasıldı nasıl değildi hiç hatırlamıyorum keşke not etseydim otomatikleştirmeden önce. elle girilen dns ayarı mı sorunlu acaba?

ayrıca tivibu tv-net paketine geçmeyi düşünüyorum. önerisi olan var mı?
    16mbpsye kadar demişti dsmart ama yukarda Allah var 4-5mpbs arasında gidip geliyordu net. arayıp sorduklarımda fiber desteklemiyor deniyordu ki bana en başında zaten fiber var sizin orada diyorlardı o yüzden geçiş yapmıştım normalden fibere. dün gelen telekom çalışanı ise altyapınızda fiber var rahat rahat kullanabilirsiniz dedi. kim doğru kim yalan söylüyor anlamadım doğrusu.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazinga53 -- 26 Şubat 2016; 11:25:05 >

• Dsmart sıkıntı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.