Şimdi Ara

En Beğendiğim Reklam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce açıldı mı bilmiyorum?

Fakat forumda iki terimle arama yaptım, sonuç alamadım. ( "reklam" olarak arattım "en iyi reklam müzikleri" konusu çıktı. "en güzel reklam" olarak arattığımda ise "Lost" ile ilgili bir konu çıktı.) Sonuç alamayınca, ben de en beğendiğim reklamı sizinle paylaşmak istedim.

En beğendiğim reklam ise; Coca Cola light ürününün reklamları. Çok hoşuma gidiyor. "Patronundan önce işten çıkana" deyip cesareti, "erkek arkadaşının aramasını beklemeden onu arayan bayana" deyip aşkı göstereni, ne bileyim bütün bu reklam boyunca çok ince ve eğlenceli ifadeler kullanılması çok güzel.

Spor salonuna para verip de gerçekten giden için demesi, çok eğlenceli, hepsi hayatın içinden ifadeler gerçekten.

Ayrıca Okan Bayülgen'in seslendirmesi ve vurguları güzel olan reklamı daha da müthiş yaptığı inancındayım.

Coca Cola Light'ın son reklamı da çok güzel, annesinden bıkan ama annesi gibi davranan kızlar ellerini kaldırsın..

Kısaca; benden Coca Cola Light reklamına koca bir alkış. Reklamı sevmeyip de ona benzeyen reklamlardan hoşlananlar da el kadırsın

En Beğendiğim Reklam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 27 Nisan 2007; 20:12:38 >

•  En Beğendiğim Reklam...

Birincisi >>>

İkincisi >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 27 Nisan 2007; 19:33:47 >

• bende çok seviyorum coca colanın reklamlarını hayatın içinden oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: theworldismine

bende çok seviyorum coca colanın reklamlarını hayatın içinden oluyor

Bir tane daha var hatta. Cola makinesi. Parayı atıyorsun, binbir şenlk ve coşkuyla, makinenein sana nası cola verdiğini gösteriyor. Masal tadında o da güzel sayılır.

Şu anahtar deliğinden bakılan da çok güzel, öyle bir yer ki; şansa bir fırsat daha verildiği, imkansız aşkların olmadığı, dans etmenin dans etmeyi bilmekten daha önemli olduğu bir yer...

Coca-cola'yı pek içmesem de reklamları güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Arkadaşlar daha önce açıldı mı bilmiyorum?

Fakat forumda iki terimle arama yaptım, sonuç alamadım. ( "reklam" olarak arattım "en iyi reklam müzikleri" konusu çıktı. "en güzel reklam" olarak arattığımda ise "Lost" ile ilgili bir konu çıktı.) Sonuç alamayınca, ben de en beğendiğim reklamı sizinle paylaşmak istedim.

En beğendiğim reklam ise; Coca Cola light ürününün reklamları. Çok hoşuma gidiyor. "Patronundan önce işten çıkana" deyip cesareti, "erkek arkadaşının aramasını beklemeden onu arayan bayana" deyip aşkı göstereni, ne bileyim bütün bu reklam boyunca çok ince ve eğlenceli ifadeler kullanılması çok güzel.

Spor salonuna para verip de gerçekten giden için demesi, çok eğlenceli, hepsi hayatın içinden ifadeler gerçekten.

Ayrıca Okan Bayülgen'in seslendirmesi ve vurguları güzel olan reklamı daha da müthiş yaptığı inancındayım.

Coca Cola Light'ın son reklamı da çok güzel, annesinden bıkan ama annesi gibi davranan kızlar ellerini kaldırsın..

Kısaca; benden Coca Cola Light reklamına koca bir alkış. Reklamı sevmeyip de ona benzeyen reklamlardan hoşlananlar da el kadırsın

En Beğendiğim Reklam...

+

• Hangi marka bilmiyorum ama bir araba reklamıydı. Fil arabanın içinde olma hayali kuruyordu. Tabi biz bunu reklamın sonunda anlıyorduk.

Genelde araba reklamları güzel oluyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: theworldismine

bende çok seviyorum coca colanın reklamlarını hayatın içinden oluyor

Bir tane daha var hatta. Cola makinesi. Parayı atıyorsun, binbir şenlk ve coşkuyla, makinenein sana nası cola verdiğini gösteriyor. Masal tadında o da güzel sayılır.

Şu anahtar deliğinden bakılan da çok güzel, öyle bir yer ki; şansa bir fırsat daha verildiği, imkansız aşkların olmadığı, dans etmenin dans etmeyi bilmekten daha önemli olduğu bir yer...

Coca-cola'yı pek içmesem de reklamları güzel oluyor.

quote:

müzikleri" konusu çıktı. "en güzel reklam" olarak arattığımda ise "Lost" ile ilgili bir konu çıktı. ) Sonuç alamayınca, ben de en beğendiğim reklamı sizinle paylaşmak istedim.

zaten bu kadar satmasının en önemli nedni bu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

zaten bu kadar satmasının en önemli nedeni bu...

Kesinlikle çok önemli.

Sempati duyulan bir reklamın ürününü alırken eğer çok aklıda kalıcıysa ister istemez reklamı hatırlıyorsun.

Reklamı izlerken tebessümle izliyorum yau!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

zaten bu kadar satmasının en önemli nedeni bu...

Kesinlikle çok önemli.

Sempati duyulan bir reklamın ürününü alırken eğer çok aklıda kalıcıysa ister istemez reklamı hatırlıyorsun.

Reklamı izlerken tebessümle izliyorum yau!

• Reklamların arasında filim gösterilen şu güzel ülkemizde tüm reklamlardan nefret ediyorum.Eşeğin .. suyu kaçırdılar kısacası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John

Reklamların arasında filim gösterilen şu güzel ülkemizde tüm reklamlardan nefret ediyorum.Eşeğin .. suyu kaçırdılar kısacası.

Haklısın da, o da başka bir konuda tartışılabilir tabi...
  • en beğendiğim reklam:

jenga - en önemlisi böyle gülebilmelisin: ha!-ha!-ha!
  • Ben DigiTurk Reklamını Sewdim
    Korku Filmi Olanı
  • evet ya dt süper

-ömer abi digitürk bağlattık 9.90a
    şuan da bi korku filmi var,çok korktum valla!

-yoksa sizde digitürk yok muuu?!?

• Tolga Çevik'in oynadığı vardı. "Macera aramayın, digitürk bağlatın" konulu. O da güzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 30 Haziran 2007; 0:18:49 >
  • peynir reklamı cok şirin

tostippppppppp
  • şu japp çikolatasının reklam filmi çok komiğime gitmişti ilk izlediğimde hala öyle

• EN KRAL REKLAMLARI BEKO YAPIYO BENCE BEKONUN REKLAMLARI SÜPER OLUYO
  • Coca Cola'nın reklamları güzel. Ama benim en çok hoşuma giden reklam peugeot 206nın bi reklamı vardı. Hani adam Pepugeot 206'yı katalogda görüyodu. Daha sonra kendi külüstür arabasını da ona benzetmeye çalışıyordu. Müziği de çok güzeldi zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.