Şimdi Ara

EN BEĞENDİĞİNİZ SİNEMA KARAKTERİ (Oyuncu Değil, Rol) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fight club filmini ve Tyler karakterini ben de çok sevmişimdir.Fight club tüketim toplumundan zorunluluk haline gelen alışkanlıklardan vs bahsederek toplumsal bir eleştiri yapıyor.Ama filmde benim sevdiğim asıl nokta bir insanın kendi içinde yaşadığı çelişkiyi (dinsel anlamda nefs mücadelesini) mükemmel bir biçimde yansıtmasıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYLER

ben TYLER adını bosuna secmedim... Bazıları ona modern peygamber gözüyle bakyo

arkadaş ben merak ettim peygamber gözüyle bakanlar kimler. yani hangi kitle?
  • NEO tabiki
  • russel crowe - gladyatör
  • gladiatorun elazığ versiyonu gılloalidiyator
  • quote:

Orjinalden alıntı: wincih

gladiatorun elazığ versiyonu gılloalidiyator

• quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

Arkadaşlar takılmayın böyle şeylere..Bizim dinimizdeki peygamber anlayışı ile onların peygamber anlayışı aynı değil....Bizim "peygamber" kelimesine yüklediğimiz mana çok daha derin.
  • Wolverine derim başka da bişiy söylemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolvy
    Wolverine derim başka da bişiy söylemem

Wolverine'in hastasıyım. X-men'de nasıl olacak diye çok merak ediyordum. Filmde bayağı iyi canlandırmışlar.
    ..
    İyi, Kötü ve Çirkin'deki Kötü...
    Big Lebowski - Lebowski, zengin olan değil.
    Aklıma gelirse yazarım tekrar.
  • Obi van Kenobi - Evan McGregor
  • walla ben tecavüzcü coşkun olmak isterdim huhahahah:)))
  • bana sorarsanız,yuzuklerin efendisindeki Aragorn tabi ki de
  • Brad Pitt - ihtiras rüzgarları (arsivimde butun filmleri var orjinal olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 12 Ocak 2005, 21:47:22 >
  • Vin Diesel_Riddick
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

Arkadaşlar takılmayın böyle şeylere..Bizim dinimizdeki peygamber anlayışı ile onların peygamber anlayışı aynı değil....Bizim "peygamber" kelimesine yüklediğimiz mana çok daha derin.

ben gırgırına sormuştum o soruyu zaten. ben pek beyenmiyorumda o hatunu. sanki bi garip bakıyor. ama iyiki babasına çekmemiş mazallah o zaman lotr filminde bi ork rolü kapabilirdi.

• BABA1 (Godfather1) Michael CORLEONE

Zaten avatardan anlaşılacaktır.
  • Bourne Identity - Matt Damon özel ajan vari bir şey olamk isterdim.
  • luc skywalker da olabilir. neden olsa kariyer sahibi biri imparatorluğa kadar yolu var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.