Şimdi Ara

En Beğendiğiniz Taktikler - En Etkili Antremanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Chevher

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_26

En Beğendiğiniz Taktikler - En Etkili Antremanlar

baya iyi kadro

bu takım hangi takım g.antep'mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrail_ua

quote:

quote:

baya iyi kadro

bu takım hangi takım g.antep'mi

eskişehir galiba

• Kadroya bak
  • Konuya en etkılı antreman paketlerıde yazıyor ama kımse yazmamıs bısey etkili antreman paketlerıde onerırmısınız
  • Orjinalden alıntı: Chevher

Orjinalden alıntı: lazrail_ua

hangi takımı carptın hangi superlig takımı boyle bir kadro kurabilir sen şike yaptınnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Konuya en etkılı antreman paketlerıde yazıyor ama kımse yazmamıs bısey etkili antreman paketlerıde onerırmısınız

Şu ana kadar en çok randıman aldığım taktik Role Theory, antrenman paketi ise Tugs Training..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SANQUIS

quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Konuya en etkılı antreman paketlerıde yazıyor ama kımse yazmamıs bısey etkili antreman paketlerıde onerırmısınız

Şu ana kadar en çok randıman aldığım taktik Role Theory, antrenman paketi ise Tugs Training..

Tugs Training'i bende arıyorum. Acaba verebilir misin?
  • Evet bende bulamadım thugs traningi
  • role theory 9.0.1 de iyidi ancak sonraki yamalarda kötü.
  • Klasik 4-4-2 iyiymiş,o kadar şey denedim,yukarıda da var zaten,en klasiğine dönünce doğru taktiği buldum.Mutluluğu Montolivo-Felipe Melo ikilisinde buldum.Kanatlarda Vargas-Semioli'nin de hakkını yemeyelim.Kısa pas,yavaş oyun,önde savunma gibi bir şeyler vardı.UEFA'yı aldık da ne Inter yenmişliğimiz var,ne Roma,beşinci bitirdik ligi.Daha da oynamadım zaten.
  • Premium yok ilk şanslı 10 kişi indirsin Tug's Training'i

http://r.apidshare.com/files/275483776/Tug_s_Training_2009.tsh.html

Taktik olarak Matrakan Taktik'i,diziliş olarak ise Joga Bonito'yu kullanıyorum.4'lü defans,2 Mc,1 Amr ve Aml 2 tane de forvet.Hiç ok yok.Aşağıda:

3. sezondayım,hiçbir Türk takımı beni şu an yenemedi alabildikleri en iyi sonuç beraberlik.Şu an ligde 26 maçta 26 galibiyet aldım,ilk sezon 6 beraberlik,2. sezon da 5 beraberlik aldım sadece.İlk sene Avrupa'da çeyrek finale çıkmıştım ama Uefa mı Şampiyonlar Ligi mi onu tam hatırlayamıyorum.2. sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazandım.Fakat 2. sezon yarı finalde Porto çıkmıştı o ana kadar karşılaştığım en güçlü takımda oydu.Yani geçen sezon bala mala kazandım bu sene aynısı geçerli değil daha çeyrek finaldeyim rakibim Inter.Inter'den 1 galibiyeti başarı olarak görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Eylül 2009; 13:59:16 >

• Ben kendi yaptığım taktiği kullanıyorum bugünkü Galatasarayın kullandığı taktik Destroyer adını verdim

• Taktik Role Theory
    Antrenman da Tug's Training.
    Takım Galatasaray...
  • 4-1-3-2 taktiğiyle oynarım kanat oyuncularını hızlı oyunculardan seçerim ve genelde başarılı olurum
  • antreman programı tugs training , taktik POTG

• 2 DR/L | 2 DC | 2 MC | 2 AMR/L | 2 FC. Rakip takım güçlüyse bir FC alınır DMC ye konulur.

---------FC-----------------FC--------
    ---AMR------------------------AML------
    -----------MC--------MC--------------
    ---DR-------DC-------DC--------DL

Büyük Takımlara Karşı;
    --------------------FC--------------------
    -----------AMR--------------AML--------
    -----------------MC-------MC----------
    ---------------------DMC------------
    ----------DR-------DC-------DC-------DL---
  • Klasik 4-4-2
  • Bence hazır taktikler kullanmak yanlış.Eskiden ben de internetten indirdiğim taktikleri deniyordum.Kimi zaman başarılı,kimi zaman başarısız oluyorsun.Ancak oyunda belli bir tecrübe edindikten sonra,eğer oyuncuları iyi tanıyorsan,kendi taktiğini kendin yapmalısın.Örneğin şu sağ bek oyuncusu ara pasları iyi atıyor mu?Güzel orta yapabiliyor mu?Bu sorulara cevabın varsa,kendi taktiğini kendin ayarlaman lazım.Toyluk döneminde internetten hazır alınan taktiklerle,tecrübeni arttırırsın.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.