Gol Yollarında baya etkili ama Güçlü Takımlara Karşı (Chelsea - Arsenal vs..) Deplasmanda işe yaramıyor. Kendi Ewimde pek Sorun oLmuyo.
Not : SS koymayı öğrenip daha detaylı bilgiler wermeye çalışıcam...
Herkese Teşekkürler Şimdiden. Bol FM ler... FM 4ever
ahanda ss'ler..
eheheehuehue beceremedik...
ahanda oldu
4'lü defans,2 MC,önünde 3 AMC,sağ taraftakinden sağ tarafa ok çıkarıyorum,sol taraftakinden de sol tarafa.Bir de forvet.Çabuk ve ayağa oyun.
4'lü defans,1 DM,2 MC,1 AML,1 AMR ve bir de forvet.Dikine ve çabuk oyun.
Bu iki taktiği seviyorum.Özellikle İspanyol takımlarında çok işe yarıyorlar.
Buda benim taktiğim. 4-1-4-1 Bu taktikle sezon boyunca en fazla 2-3 yenilgi alırsınız.
FM 2008'de bu oklara ihtiyaç duymuyordum pek,bir tek kanatlardaki adamlarda ok oluyordu,bu oyunda herkese ok çıkarmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
FM 2008'de bu oklara ihtiyaç duymuyordum pek,bir tek kanatlardaki adamlarda ok oluyordu,bu oyunda herkese ok çıkarmak lazım
Evet ama bundada sadece okları ileri veya geri çıkarabiliyorsun. FM08'de ileri-geri-yan-çapraz her köşeye verebiliyordun okları
İlk yaptığım maçlarda sürekli gol yiyordum,stoperlerden geri ok çıkardım düzeldi biraz,sene başında şampiyon biz olacağız diye dalgasına basına açıklama yapmıştım.Hedefim Ankaragücü ile ilk sezonda ilk 5,olan bizim puanlara oldu.Oyuna yeni başladım,epey yabancılık çekiyorum
Yana ok olmaması çok kötü olmuş yahu
evet 2008 de ok ları ayarlamak çok daha güzeldi şimdi sadece oyunun izin verdiği yere ok yapılıyor
Şimdi SS koymakla uğraşmayayım;ama FM 2009 taktiğimi belirledim gibi.
4 defans(stoperlerden geri ok),1 DM(geri ok),1 ML ve 1 MR(İleri ok),1 AMC(ileri ok),1 hızlı 1 uzun 2 forvet.Klasik baklava taktiği yani
Mentalite Atak(ilk atak yazan yerde bırakıyorum) Yaratıcılık normalden 1 tık daha serbest Pas stili direktin ilk seviyesi Tempo hızlının ilk seviyesi Width normalden iki tık ileride Closing Down tüm sahanın ilk seviyesi Zaman geçirme normalden iki tık geride Gerisi normal
Bir tek sıkı markajı seçiyorum.
Teşekkürler Herkese Paylaşımlara dewam...
Birasda Antreman Bilgileri versek daha güseL oLacak...
Bol FM ' ler...
SS koysak daha süper olur.
Bende bir taktik buldum .Ancak henuz kullanmadıgım için eklemiyorum.Kullanıcam eğer başarılı olursa buraya eklerim.Taktiğin yapımcısı taktikten baya verim almış bendede etkili olursa paylaşırım
arkadaslar arsenal ıcın guzel bı taktık onerısı solermısınız tek mıguel veloso aldım transfer sızce nasıl yapayım lıg macları zorluo cok yardım edınn
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare_26
baya iyi kadro
quote:
Orjinalden alıntı: ErdincTuran
Buda benim taktiğim. 4-1-4-1 Bu taktikle sezon boyunca en fazla 2-3 yenilgi alırsınız.
aynı taktigi düşünmüşüz ama ben dmyi mcde oynatıyorum. acaba dm oynatsam dahamı iyi sonuç verir.
ben sana balotelli yi oneririm aml amr fc oynuyor adebayorla anasını aglatır ortalıgın taktık ise mc mc aml amr fc fc aml ve am nin okları ilerde olsun.ben oyle oynuyor dum eskiden.