Şimdi Ara

en boş server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu sıralar en boş server hangisi bilen varmı? lag yüzünden kafayı yedimde (bu topici başka açıcak yer bulamadığım için buraya açtım üzgünüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorion -- 30 Ocak 2007; 9:13:14 >

• Bu okul tatili nedeniyle oluşan yoğunluk yüzünden meydana gelen bir durum.Boş server bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Bu okul tatili nedeniyle oluşan yoğunluk yüzünden meydana gelen bir durum.Boş server bulamazsın.
    sağol arkadaş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralorion

sağol arkadaş teşekkürler

Alıntıları Göster
    bence en bos server TİBET

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

bence en bos server TİBET

Alıntıları Göster
    ama bana olympusda boş gibi geliyo ama lagg tüm serverlarda varr nerdeyse
  • quote:

ama bana olympusda boş gibi geliyo ama lagg tüm serverlarda varr nerdeyse

Alıntıları Göster
    olympus acayip bos her zaman gelin bekleriz athens full troy full venice full rome full aege bos vs benim bazen girip çiktiklerim bunlar ama digerlerini bilmiom hakkaten de olympus çok bos her denemede tekte max 2. de alıyo %80 tekte %20 2. de alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

olympus acayip bos her zaman gelin bekleriz athens full troy full venice full rome full aege bos vs benim bazen girip çiktiklerim bunlar ama digerlerini bilmiom hakkaten de olympus çok bos her denemede tekte max 2. de alıyo %80 tekte %20 2. de alır

Alıntıları Göster
    arkadaşa katılıyom bende olympus boş demiştim ama tekrar diyorum olympus boş bana göre sizi bilmem ama

• quote:

arkadaşa katılıyom bende olympus boş demiştim ama tekrar diyorum olympus boş bana göre sizi bilmem ama

Alıntıları Göster
    abi bu önce ki forum lardada çıktı bence en boş server die bişi yok

sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

abi bu önce ki forum lardada çıktı bence en boş server die bişi yok

sizce

Alıntıları Göster
    YA HEPSİ DOLU AMA EN YENİ ÇIKAN SERWER LAR DA BOS TABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss__sro

YA HEPSİ DOLU AMA EN YENİ ÇIKAN SERWER LAR DA BOS TABİ

Alıntıları Göster
    kardeş boş serwer bullmak çok zor çünkü tatil warda ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_thief_tr

kardeş boş serwer bullmak çok zor çünkü tatil warda ondan

Alıntıları Göster
    olymus gercektede 1-2 debemede alıyo ama coklag var 2 gündür yonuyom %55dim ölmesydim %65 olcaktım hale %55im:D 2 gündür bosuna oynuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanb60

olymus gercektede 1-2 debemede alıyo ama coklag var 2 gündür yonuyom %55dim ölmesydim %65 olcaktım hale %55im:D 2 gündür bosuna oynuyom

Alıntıları Göster
    laga razıyım oyunu yükledim daha içini bile göremedim yahu... durmadan dc dc dcd cdcdcdc dc :( bu ne biçim bir iş? sizler nasıl oynadınız bu oyunu?? dc yemekten oyunun nemenem bir şey olduguna bile bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah_inci

laga razıyım oyunu yükledim daha içini bile göremedim yahu... durmadan dc dc dcd cdcdcdc dc :( bu ne biçim bir iş? sizler nasıl oynadınız bu oyunu?? dc yemekten oyunun nemenem bir şey olduguna bile bakamadım.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu okul tatili nedeniyle oluşan yoğunluk yüzünden meydana gelen bir durum.Boş server bulamazsın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

+1

Alıntıları Göster
    ulan heretic benim mesajlarımı siliyon bunu neden silmiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: murathip

ulan heretic benim mesajlarımı siliyon bunu neden silmiyon

Alıntıları Göster
    ben hepsine girmek için ne kadar deniyom girdiğimde karakter açıcam ama en az 10 kere deniyom

• quote:

Orijinalden alıntı: siyah_inci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: siyah_inci

Maalesef zor kardeş,tatil nedeniyle serverler full.Birde hafta sonu daha yoğun olacak.

Ama gece yarısı girebilirsin ,en azında daha az yoğun.Sabaha kadar incelersin oyunu az çok.

• Okullar Tatil Olmadan Once En Bos ve En Lagsız Server Olympus(tu) :) Simdi Girmek İcin 2 Saat Ugrasıyorum Girince Laga Giriyorum Dc Yiyorum Yatıyorum Ex'ler Gidiyo Cileden Cıkıyorum Burdan MEB'e Sesleniyorum Okullar Yılın 365 Gunu Acık Kalsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLtug

Okullar Tatil Olmadan Once En Bos ve En Lagsız Server Olympus(tu) :) Simdi Girmek İcin 2 Saat Ugrasıyorum Girince Laga Giriyorum Dc Yiyorum Yatıyorum Ex'ler Gidiyo Cileden Cıkıyorum Burdan MEB'e Sesleniyorum Okullar Yılın 365 Gunu Acık Kalsın :)
    BANA GÖRE EN BOŞ SERVER TİBET AMA TATİL NEDENİYLE BÜTÜN SERVER DOLU VE LAG VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalton433

BANA GÖRE EN BOŞ SERVER TİBET AMA TATİL NEDENİYLE BÜTÜN SERVER DOLU VE LAG VAR

Alıntıları Göster
    acaba düşünüyorum aktif olarak online en fazla hangi server da oyuncu var
    biraz tahmin ediyorum ve bildiğim için oasis olabilir diyorum çünki çok oyuncu
    server ı bıraktı oyunu bıraktı charını sattı-devir etti ve başka server a geçtiler
    oasis olabilir mi acep.
  • kardeş bence en boş server Red Sea çünkü her girişimde bütümserverler crowdet ama red sea popıladet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.