Şimdi Ara

En büyük ardream ares in ki peki en ii adamlar kim ?(mesela warrior ben)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gördüğüm en zevkli ardream ares in koxp olmassa daha ii olacak oyundada en sağlam adamlar var mesela
    Asasin: :Azrail:
    Warrior: WarriorYariyor(benim charım )
    Priest: SSultanSS
    Mage: 666Killways3
    benim warriorla kapışmak isteyen varsa kapışalım bu adamlardan hepsini kestimde SSultanSS ölmüo int priest itemleri cok sağlam +7 dol +6 smite felan benim itemlerim full +7 chitin +7 rebirth(+1)raptor +9 full str set vs isteyenler pm atabilir!!!

• nickim süper dimi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xramsusx_35

gördüğüm en zevkli ardream ares in koxp olmassa daha ii olacak oyundada en sağlam adamlar var mesela
    benim warriorla kapışmak isteyen varsa kapışalım bu adamlardan hepsini kestimde SSultanSS ölmüo int priest itemleri cok sağlam +7 dol +6 smite felan benim itemlerim full +7 chitin +7 rebirth(+1)raptor +9 full str set vs isteyenler pm atabilir!!!

Bunlar degil kralı gelsin andream da kimse kolay kolay alamaz beni..
    adamım andreamda 60 oldu boss keserken ama ister sen gel ister kim gelirse gelsin kapışırız.
    Kapışmak isteyen burdan pm ..
    ayrıca ben orc'um
    ve sana sadece orclardan 1 asas diyim 7o7 saglam bir asas ama beni yine kesebilecegini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASİ*WİSH -- 9 Kasım 2006; 1:58:45 >

• seni tanıom chitin shield takıordun :) sağlamsın ama her işin bi ustalığı var merak etme siz beni kesiordunuz fakat sc yoktu wolf atmıolar olsa :)
  • he sen başkasın7o7 takıodu onu sen pm ver görüşelim
  • Bende Aresteyım Egenet war +8 dual md ve +8 fp set 9,10 takılar <<<Human bu ben ks den aldım bi kere
  • herzman ND2ME MRFARFAR

nd2me > FP +9 SET IRON NEC IRON BELT WE +1 DOAL ROL +1 DOAL DOL 8 SMITE 8
    FARFAR EZIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.k -- 11 Nisan 2007; 20:25:44 >
  • Benim bi arkadaşım var Bilmiyorum Görenler görmüştür ben Ares te oynamıyorum
    ImOneRoque
    Dual +7 shard
    +7 Chitin set
    Plate dd 25
    dual +1 kekuri
    pp +0
    dual dex9 earring
    dex9 belt
  • kım demıs en ıyı ardream aresınberamusu unuttunuz heralde.bakın sukadar soyluyorum.beramus en cok lvl 80 ı barındıran ve en mesur ısımlerın ve en saglam ıtemlerın oldugu serverdır!! bunu aklınızdan cıkarmayın.bosuuna demıolar duperamus dıeserver kapısmalarında gorucez bu sene hangıs erver guclu
  • quote:

Orjinalden alıntı: xramsusx_35

gördüğüm en zevkli ardream ares in koxp olmassa daha ii olacak oyundada en sağlam adamlar var mesela

sen buna sağlamımmı diyorsun yuh diyim susiyim.
    +9 fp set +8 md dual/(fll dex gidip sonra fp verilmiş)+12/1 dex/hp +1 kekuri dual priest pendant iron neck
    bunlar var seninkiyle vs yapsın adını şimdiik unuttum ama yazcam
  • İsmin güzel
  • valla aresin saglamları cok saymakla bitmez o serverde bi dupeci vardı adını unuttum +9 hb falan vardı +9 dual shard hatta bu forumda bi arkadas gostermişti ss sini ama o tabiki ardream degildi
  • bunları tanımıorum ben azrailinde eziq old. düşünorum en iyi asas ı bilmem ama en iyilerinden biri drgon_burn dü hack yedi şimdi psiqomanyaq iyi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.