1000, 5000 TL basıldığında da yorumlarda görmek isteriz sizi. nakitsiz toplum ile şu an olanların uzaktan yakından ilgisi yok. Bizde nakitsiz olunca ne olacak? Örn yasadışı sanal kumara yılda en az 3 milyar dolar gittiği tahmin ediliyor. Ben berbere nakit vermeyince sanal kumardaki "digital para alışverişi" kayıt altına mı alınmış oluyor? E zaten kayıt altında!? Sonra? |
En büyük banknot peynire yetmiyor (3. sayfa)
-
-
Pazarda Cecil peynir ve Beyaz peynir 300 oldu çoktan.
Deneye deneye çok iyi peyniler buldum yoksa 300 verip tırt peynir yemek de var.
-
onu soruyoruz işte kart kullanınca ne oluyor sana göre?
O teyze kart kullanmayı öğrense mesela aşağıdaki olmayacak mı? Siz yolsuzluk, rüşvet, kara para vs nakitle döndüğünü mü sanıyorsunuz
-
Film sıkıcı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sekilde butun hayatının kontrolü bankalarda işte. Sanal paranın yegane amacı bu hatta...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atlayarak izle, peynir bulamadıysan ot ye kısmına gel..
-
Kredi kartım yok biliyor muydun?
Ben istemiyorum banka veriyor, ben kartı kırıp çekmeceye atıyorum falan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 14:55:5 > -
Beleşcilik geçerli akçe olduğu için en büyük bonknot peynir ilişkisi kurulur. Üretim odaklı değil, tüketim odaklı yaşayan bir toplum için bahaneler çoktur.
Türkiye fas fakirken peynir boldu, ama insanlar bugünkünden daha az peynir tüketiyordu. Şimdi peynir üretimi azaldı. Ama tüketim onlarca kat arttı.
Peynirin fiyatına değil, üretimine odaklan; Daha az peynir tüket, daha fazla peynir üret!
-
The House That Jack Built
-
Şimdi 10 bin tl lik banknot çıkarsalar, 2002 den daha fazla mı alım gücü olduğunu gösterecek?
Ben sana bildiğim iki sebep sayayım.
- Esnafın vergi kaçırmaması için müşteriyi kredi kartına mecbur bırakmak.
- Enflasyonu tetikleme ihtimali.
Daha bir sürü mantıklı sebebi var yüksek banknot basılmamasının araştırmanı tavsiye ederim.
-
Vay be, pandemiden önce 200TL banknotu bile zor görürdün. Şimdi 3 tanesi ile 1 öğün yemek yiyorsun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X