Şimdi Ara

En büyük banknot peynire yetmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chp iktidarını bekleyin. Ekonomik şahlanış o zaman olacak. 100 lirayla 5 kilo peynir alırsınız artık.

• supreius S kullanıcısına yanıt
    Işte daha buyuk denominasyonlar ciktigi anda ipten kaziktan cikacak saticilar da alicilar da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Hocam Sodom'un 120 gününü izlemis miydin?

Orada peynirli bir sahne vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Aralık 2024; 14:10:45 >
  • Zeytinin kilosu ne zaman 666 lira oldu? Kim bu matematik düşmanı kamil?

• Seneler once izlemeye calismistim ama cok sikiciydi. Kitabi daha da sikicidir muhtemelen.

• O kadinin anlattigi hikayeler oyle yapiyor biraz ama o filmde 4 italyan adamdan biri midnight express filmindeki rifki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

Halktv izlemiştir orada dolar da 68 TL  

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Market alışverişi untermensch insan olayı hacım. Esasında marketten sadece ekmek alacaksın. Ben avlanmaktan yanayım. Tüfeği alacaksın, gidip ihtiyacın kadar doğadan avlanacaksın. Bir domuz vursan, parçalayıp buzluğa atarsın, en az 5 ay beleş yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Aralık 2024; 19:29:22 >
  • Bir de balık avına gideceksin. Falezlerden avlıyorum bazen ama Balon Balığı falan denk geliyor. Tanımadan yersen, öbür tarafı boyluyorsun..

• Yetmiyorsa 1 tane daha 200 ekleyin oldu bitti. Ekonomi çok iyi. Ya dün kübayı izledim adamlar rahat ama fakir. Suriyeden beter parasal durumları. Bu ülkeleri yönetenler ve daha büyük ekonomik sistemi kuranlar tam bir salak. Öyle böyle değil. Ama asıl salak halk. Hiç bir şey umurlarında değil.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    De Sade degil miydi o kitabin yazari?

DH icin fugu partisi var en tetrodotoksinlisinden

• Cem kullanıcısına yanıt

teyze ya yeni düzene alışacak yada alışveriş yapamayacak. 10 seneye kart kullanmayı bilmeyen teyzeler kalmaz zaten.

Evet kitabın yazarı Marquis de Sade, fakat Salo o le 120 giornate di Sodoma filmi orijinal romana, yani Les 120 Journees de Sodom, sadık kalmamış. Salo filminin senaristi Pasolini, orjinal romanı, faşist Salo Italyasında geçiyor gibi uyarlamış. Filmdeki o kaçırılan gençler, komünist direnişçiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 8:51:53 >

Bu fugu eskiden Türkiye'de hiç yoktu, şimdi var. Buraya gelip üremiş. Çok sevimli bir şey ama hem zehirli hem de diğer türleri yediği için zararlı. TTX, bunun organlarında ve derisinde mevcut. Bir de keskin dişleri var, ısırınca parmak falan koparıyor. Bunu iyi temizlersek yiyebiliriz ama tadını merak edip riske girmedim. Organlarını ve derisi ayıklandıktan sonra yenilebilir. Türkiye'de birkaç zehirlenme vakası olmuş ama bence ya organlarıyla ya derisiyle birlikte yemişlerdir. Japonlar bunun tadına bayılıyor ve yiyorlar. Zehirsiz olanını da Japonya'da üretiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Aralık 2024; 8:2:33 >
    Zehirsizinin dadı olmaz

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

dünyada 2 lider kalmışlar ülke bok içinde yüzüyor.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Muhtemelen  

• Cem kullanıcısına yanıt

Banknot bassalar nolacak benim cebime girmiyor. Maaş hesabından kredi kartına ve kredilere gidiyor =) Dolmuş, sütçü ve simitçi hariç nakit ödediğim yer yok. Ayda 1-2bin TL yetiyor. Kısaca ben zaten hep 50 liralık alıyorum deyip geçiyorum =)

• 2002 ye göre kabaca herşey 50 kat artmıştır. Banknotlar da 50 kat artırılmalıdır. 50 lira 1 TL olmuş...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.