Şimdi Ara

EN BÜYÜK RP - Hogswarts Herkes baksın ricamdır bir RP değil öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes kendi başına Hogswart , Harry Potter Rp felan açıyor bunu tek bir forum haline getirelim en iyi tüm harry potter sevenler birleşsin webmasterlar hep birlikte tek bir DEV Büyücü Rp hazırlayalım içnde 6 okul Hogswartta dahil her okulda da 4 bölüm olsun farklı her forumdada tanıtımını yapalım süper olur katılanlar söylesin

• Ya kanki eğerki böyle bişey olursa web masterlarda bir sorun çıkabilir.Yani bir tartışma çıktığında herkez siteyi kendi üstüne almayı ister
  • Onu güvenilir birine veririz
  • Siz eğer %100 tutar diyosanız ben her türlü yardımı yaparım hiç problem olmaz web masterım ben yalnız kullanıcı bulmak size kalır birde 1 master daha lazım iş bölümü yapmak için ....
  • ii fikir
  • Saçma ve gereksiz bi fikir :)
  • çok şaçma adamlar kendi oyununu kurmak istiyo birlesmek degil birlesirsek tum hogwarts rpg sitesi olanlar admin olmak ister 3-4 kisi admin oldumu dierlerini adminlikten siler sitei ustune gecirir bolece oyun coker
  • Siz anlamadan kıtmısınız güvenilir birini bulacaz adminler çoğul olacak zaten hem 200 kişiyle yapılan tek adminin haftada bir girip düzenlediği bir rp mi istersiniz yoksa 3000 kişinin olduğu birkaç adminden oluşan sistemli bir sürü okulun olduğu bir yermi sitede 6 okul düşünülüyor her okulun 4 bölümü olacak 6 okula 6 admin daha neyi bölüşemiyeceksiniz üyeler hangi okula gideceklerini kendileri seçecekler
  • Ayrıca Rp sistemi olduğu için oyuncular okullar arsı uçuş turnuvaları , duellolarıda sistem yönlendirecek RpgBB gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyperia

çok şaçma adamlar kendi oyununu kurmak istiyo birlesmek degil birlesirsek tum hogwarts rpg sitesi olanlar admin olmak ister 3-4 kisi admin oldumu dierlerini adminlikten siler sitei ustune gecirir bolece oyun coker

Hayır!Hiçde silemez.Bence güzel fikir.SMF forumlarda vardı.İstediğin kullanıcıyı silinmez yapan bir kod.O kodu PHPBB ye uyarlamak kalır.Uyarladın mı hiç bir admin hiç bir admini silemez.Güzel fikir ben varım.Hem Web Master'im hemde adminlik konusunda tecrübem var.
  • fyagiz ben pek iyi webmaster değilimdir sen büyük bir host bulup kurmaya başla ben forumu hertürlü ayarı yapabilirim ama Php dili felan bilmem sadece sen RpgBB üzerinden bir demo sürüm hazırla devvamı gelir
  • Hayal dünyasında yaşıyorsun sağlam bir oyun istersen web bazlı normal kuracaksın :)

Herkes üstlenmek ister nerde çokluk orda ...

Şu anda sanırsam en iyi rp sistemi bende sanırsam bir iki aya kadar 3000üye olur çokmu iyi olacak o zaman? Rp dediğin max. 1000 kişi olur zaten sınırlıycam üye sayısı o kadar arttığında...

Ayrıca smf üzerine rp kurmayı denemeyin verin lisans parasını vB alın benim 2 gün urasıp yaptığını anında yapıosun onda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 24 Haziran 2007; 18:36:51 >
  • web bazlı normal oyunlada uğraşmak güzel olmaz ben gerçekçi olmak istiyorum rp de mesela o anı yaşıyor gibisin ne hissediyorsan yazabiliyorsun bide şöyle düşün yani 1000 kişi olsa bi anlamı olmazki 6 okul olduğuna göre 60-100 arası forum açılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Hayal dünyasında yaşıyorsun sağlam bir oyun istersen web bazlı normal kuracaksın :)

Herkes üstlenmek ister nerde çokluk orda ...

Şu anda sanırsam en iyi rp sistemi bende sanırsam bir iki aya kadar 3000üye olur çokmu iyi olacak o zaman? Rp dediğin max. 1000 kişi olur zaten sınırlıycam üye sayısı o kadar arttığında...

Ayrıca smf üzerine rp kurmayı denemeyin verin lisans parasını vB alın benim 2 gün urasıp yaptığını anında yapıosun onda :)

Orada yapacakların kısıtlı.Ancak RP de sınır sadece hayal gücüne bağlı

• quote:

Orjinalden alıntı: xsilverx

fyagiz ben pek iyi webmaster değilimdir sen büyük bir host bulup kurmaya başla ben forumu hertürlü ayarı yapabilirim ama Php dili felan bilmem sadece sen RpgBB üzerinden bir demo sürüm hazırla devvamı gelir

Bence böyle söylememek lağzım.İşte ortak olanlar için bence ayrı bir başlık aç.Katılmak isteyenler msn eklesin veya msn sini yazsın.Sen son kadroyu belirle.MSN den toplu bir konuşma yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.