OYUN BELLI ONCE BEN BI YALAN SOLUCEM SONA MSJ MSJ GELISTIRCEKSINIZ TMM/BASLIOM BEN KNİGHT ONLİNEYE 5YASINDA BASLADIM
quote:Orijinalden alıntı: xumutxHEPINIZ BEN BANNED YAPTIM Hilal adam melek gibi bir insan + k2 mükemmel çalışıyor
quote:Orijinalden alıntı: SmokyPistolHilal adam melek gibi bir insan + k2 mükemmel çalışıyorAlıntıları Göster Herkes çarını legal olarak kasıyor.
quote:Orijinalden alıntı: SmokyPistolHilal adam melek gibi bir insan + k2 mükemmel çalışıyorAlıntıları Göster konu dışına açsana
quote:Orijinalden alıntı: xumutxHEPINIZ BEN BANNED YAPTIM böyle bişe yapmanın amacı ne ? eğlenmek mi ? eğlenmekse eğer .. yeri burası değil .
quote:Orijinalden alıntı: SmokyPistolHilal adam melek gibi bir insan + k2 mükemmel çalışıyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SmokyPistol Hilal adam melek gibi bir insan + k2 mükemmel çalışıyor burda bu olay bitmiştir kazanan belli
İlk Nowayı Ben Buldum Ashtayn İle İlk Vs yi Ben Yaptım Bill Gates İle İlk Maradonu Ben Kesfettim Babam İle İlk Komutan Ataturk İlk GM İse Bendim İlk Human Benim İlk Worm Kesen Benim İlk Banlayan Benim İlk 80 Olan Benim ilk GOLD PRE. ALAN YINE BEN ILK PAZAR KUREN INSAN YINE BEN ILK BOSS SU KESEN YINE BEN ILK DUPE YAPAN BEN ILK KOXP YAPAN BEN ILK BANLAYAN BEN ILK SWORD DANCING WURUSU CARPMA ISLEMINDEN MEYDANA GELMISTIR
quote:Orijinalden alıntı: Vylböyle bişe yapmanın amacı ne ? eğlenmek mi ? eğlenmekse eğer .. yeri burası değil .Alıntıları Göster sadece bus kullanarak arka arkaya 4 tane +7 md basttım hepsi de +8md oldu.
quote:Orijinalden alıntı: semihsc17umutta bitirdı olayıı quote:Orjinalden alıntı: semihsc17 umutta bitirdı olayıı SAOL JANEM YA DAHA YAZARDIMDA ARK.LARA YER KALSN
quote:Orijinalden alıntı: semihsc17FukaAsw cok zekıdırquote:Orjinalden alıntı: semihsc17 FukaAsw cok zekıdır Kusra bakma seninle tartışacak kadar değil modlar nerde yau nerde eski DH