Şimdi Ara

en çabuk rock,metal müzik ilemi ünlü olurum yoksa hiphoplamı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 15 yaşındayım 8 yaşında gitara başladım halen çalıyorum yabancı dnliyorum 1 tane bile türkçe müzik dinlemiyorum rock heavy metal ilemi daha çabuk ünlü olup para kazanırım yoksa hiphop pop ile mi ünlü olursam kaç yıl gerek neler gerek vb lütfen ciddi mesajlaj atın

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_00

arkadaşlar 15 yaşındayım 8 yaşında gitara başladım halen çalıyorum yabancı dnliyorum 1 tane bile türkçe müzik dinlemiyorum rock heavy metal ilemi daha çabuk ünlü olup para kazanırım yoksa hiphop pop ile mi ünlü olursam kaç yıl gerek neler gerek vb lütfen ciddi mesajlaj atın

Müzikle nasıl ünlü olursun pek bişey söyleyemeyeceğim ama donanımhaberde kolay ünlü olabilirsin bu konuyla
  • Çok saçma bir konu. Müzikle ünlü olmak istiyorsan kas yap pop söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik zevk aldığın için yapılır. Para uğruna değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Müzik zevk aldığın için yapılır. Para uğruna değil.

+221415

git pop yap sen daha çabuk ünlü olursun
  • Konu dışına açsaydın bir ihtimal popi olurdun burda zor

• Adam bir de bir tane bile türkçe dinlemiyorum demiş sanki Türkçe dinleyince öldürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

özentilik var sonuçta bu yaşlarda normal şeyler ama işin kötü tarafı türkçe müziklere artık önem verilmiyor oyalıyormuş gibi.Bu gerçekten çok üzücü sanatçılarımızın emekleri gümbürtüye gidiyor.

Aynen hocam. Rock/Metal konusunda ne cevherlemiz var işlenmeyi bekleyen. Hele ki Anadolu Rock. Ayrı bir süperdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichyn

Konu dışına açsaydın bir ihtimal popi olurdun burda zor

Konu dışında bunu dalgaya alırlardı tek amacı para kazanmak bunun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Adam bir de bir tane bile türkçe dinlemiyorum demiş sanki Türkçe dinleyince öldürüyorlar.

türkçe şarkıların çoğunluğu kötü ve başkalarından kopya olarak alınmaktadır bilmem anlatabildimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

metal rock tarzıyla ünlü olup para kazanamazsın.Pop müzik dünyada her zaman diğer türlere göre fazla ilgi çekmiştir nedeni insanlar eğlencenin doruğuna pop müzikle çıkmıştır.Ben bunu sana metallica fanı olarak söylüyorum.Metallica bugün bu seviyelere gelebilmek için senelerini vermiştir.Diğer metal efsaneleri için de aynı şey geçerli.Para için müzik yapacaksan kolay yolu dene pop müzik yap geç.8 yaşında gitara başlaman güzel bir şey.Ama bu tabi bir ünlü olacağın anlamına gelmez.Bu devir de ünlü olmak için enstrüman bilgisinin yanı sıra farklı olaylar dönüyor.Seni bu sektörde destekleyecek birileri var mı kısacası sermayen var mı ? amatör olacaksan o ayrı ama pro olman için sermaye koyacaksın ve o sermayeyi koyduğunda ortaya düzgün bir şey koyamazsan batarsın.

gitar veya müzikle ilgileniyorsan metallica gibi sanatçılarla bana ulaşabilirsin belki bir şeyler başarabiliriz

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008203867883
    facebook adresim ekle görüntülü konuşuruz yazışarak çok uzun sürer

• Bu kafayla senden hiç bi mok olmaz, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankestain -- 16 Ağustos 2014; 18:52:36 >
  • dogukan_00 D kullanıcısına yanıt
    Hiç mi furtherial, knight errand dinlemedin bre zalım hadi onu geçtim pentagram da mı dinlemedin? Ne kopya alınmasından bahsediyorsun. Facebook profilinden anladığıma göre dediğin gibi daha bayağı çocuksun büyük olasılık ilerde bunları okuyup kendinle dalga geçeceksin ve sanırım ateistsin aferin yani ne diyim bu yaşta ateist olanını ilk defa görüyorum belki ailedendin bir şey diyemem kısacası bu kafayla senden bi cacık olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kommancero -- 16 Ağustos 2014; 19:13:21 >
  • quote:

quote:

Adam bir de bir tane bile türkçe dinlemiyorum demiş sanki Türkçe dinleyince öldürüyorlar.

türkçe şarkıların çoğunluğu kötü ve başkalarından kopya olarak alınmaktadır bilmem anlatabildimmi

Islak Islak, Elfida, İçimde Ölen Biri, Bir Garip Aşk Bestesi, Gidiyorum, Kahpe, Karakaş Gözlerin Elmas, Ben Seni Sevemedim, Mor Yazma, Hele Bi Gel, Ölüyorum, Melekler, Platonik, Fırtınam, Zaferlerim, İşte Gidiyorum, Yalnız Kalsın, Anlasana, Yollarda Bulurum Seni, Bu Akşam Ölürüm, Odalarım, Bugün Benimsin, Yas, Dipteyim Sondayım Depresyondayım, Düşler Sokağı, Vefasız, Bir An İçin, Sen Ağlama, Ay yüzlüm, Sigara, Aşk, Dünya, Yağmurlar, Nereye Kadar, Perdeler, Ben Öldüm, Bana Bir Şarkı Söyle, Bu Akşam, Herşeyi Yak, Onun Adı Hasan, Bir Derdim Var, Bir Kasaba Akşamı, Cambaz, Şirket, Deli, Gülpembe

Bu şarkılar hangi yabancı şarkılardan çalıntı yapılmış seni gidi poser. Çok komiksin.

• quote:

quote:

Mantığa bak arkadaş. Helal sana, çok coolsun, marjinalsin Senin dinleyip de "kötü ve başkalarından kopya olarak alınmış" dediğin şarkıları çok merak ettim. Dr.skull, moğollar, ersen ve dadaşlar, kesmeşeker, mavi sakal, hardal, blue blues band, 3 hürel, whisky... değeri bilinmemiş bir sürü grup var ülkemizde, bu saydıklarım da büyük ihtimalle en popüler, en azından youtube'da şarkıları bulunabilen gruplar.

Benim sana tavsiyem, en çabuk arabesk rap yaparak popi olursun

• Bu şartlanmışlıkla olamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.