he ila avrupaya amerika kıtalarına kayalım dersek bir zamanlar cnbc-e de "just shot me" diye bir dizi vardı izleyenler hatırlar bir dergi firmasında olay geciyor orda patronun yalakası vardı sarısın birisi ismini hatırlamıyorum o adamın super mimikleri
Ya o eleman hiçde çılgın değildi bence yalaka ve tırsak herifin tekiydi yani ben kıl olurum. The Simpsons da iskoçyalı bir eleman var devamlı baltayla birini öldürüyor ve her bölüm tutuklanıp millete tehdit yağdırıyor.Bazı bölümlerde okul hademesi işte o herif gerçekten çılgın. Ha bide South Parktaki Saddam baya bir çılgın bence
yalaka ve tırsaktı ama nasıl avrupa yakasını ata demirer izletiyorsa o diziyide o izletiyordu
Sana göre öle olabilir ama şimdi aklıma geldi o dizide çılın bir karakter varsa bence oda Nina'dır.(sanırım Nina'ydı;hani şu hep sarhoş olan ve herkese sarkan sapık hatun)
Jackie Chan
çemberi,mde gül oyadaki zarife... çılgın güzel
walla saydıklarınız komikte ben king of the.... neydi lan o dizi neyse işte o dizideki şişman eleman tip falan çok komik doug mıydı neydi adı
Eric cartman!!! (Eleman bi bölümde kıçına, sırf arkadaşına göstermek için disneyland'ı sokmuştu yaw.)
quote:
Orjinalden alıntı: sirena
Burası neresi ? Ben yanlış geldim herhalde pardon
Hiç Türk dizilerini izlemiyor musunuz ? Yoksa ben çok mu cahil kaldım ?
gerçekten yaw kim bunlar
bencede kramer bir numara. keşke dizi devam etseydi. ayrıca bu kadar hayranı oldugunu bilmiyordum.
KRAMER
eed kesinlikle Kramer
Homer Simpson
quote:
Orjinalden alıntı: tecikum
bencede kramer bir numara. keşke dizi devam etseydi. ayrıca bu kadar hayranı oldugunu bilmiyordum.
dizi şu anda devam ediyor.
coşkun
A Team=Murdock Coupling=Jeff Seinfeld=Kramer Ayrılsak da Beraberiz=Feridun Bitir
Sertaç
Kuşçu...............................
Jeff :D adamımmmm. Çok tatlı bir aksanı var. Kıkırdama ve sex'te çorap hakkındaki konuşmaları koparıyo beni :D