Şimdi Ara

En çılgın dizi Karakteri sizce kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ilk olarak Seinfeld-Kramer ve Coupling-Jeff

• ihsan yıldırım
  • .jeff'in lafları kramer'ınsa mimikleri tam bombaydı yaww.
    quote:

Orjinalden alıntı: AratoElrondMinyatur

Bence ilk olarak Seinfeld-Kramer ve Coupling-Jeff

• south park cartman
  • kramer'ın bi sahnesi çok iyiydi.otoparkta bu dördü arabayı zor zahmet buluyolar.kramer'ın elindede klima var.(kutunun içine gerçek klima koydurmuş tam olarak oynayabilmek için)bu klimayı bagaja koyarken yüzüne çarpıyor dudağı kanamaya başlıyor.elaine gülmeye başlıyor bu bişey olmamış gibi devam ediyor çekim devam ediyor.arabaya biniyolar araba çalışmıyor.(onca olaydan sonra)diğer 3'ü gülüyolar zaten.bu sırada hiçbişey yokken kramer arabadan çıkıyor ufka doğru bir bakıp(otopark bomboş)tekrar arabaya biniyor.diğerleri kopuyo busırada.(bende tabi).o sahneyi hiç kesmeden çekmişler hatta dizinin sonunda roprtajlarda falan anlatıyolardı.o bölümü hiç unutamıcaz falan diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 23 Nisan 2005, 1:33:25 >
  • scrubs taki avukat ve saz arkadaşları
  • demin forum da gördüm aklıma geldi.cheers ta başlarda bi Koç vardı.oda güzeldi.sonradan yerine gelen çocukk okadar ii değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

kramer'ın bi sahnesi çok iyiydi.otoparkta bu dördü arabayı zor zahmet buluyolar.kramer'ın elindede klima var.(kutunun içine gerçek klima koydurmuş tam olarak oynayabilmek için)bu klimayı bagaja koyarken yüzüne çarpıyor dudağı kanamaya başlıyor.elaine gülmeye başlıyor bu bişey olmamış gibi devam ediyor çekim devam ediyor.arabaya biniyolar araba çalışmıyor.(onca olaydan sonra)diğer 3'ü gülüyolar zaten.bu sırada hiçbişey yokken kramer arabadan çıkıyor ufka doğru bir bakıp(otopark bomboş)tekrar arabaya biniyor.diğerleri kopuyo busırada.(bende tabi).o sahneyi hiç kesmeden çekmişler hatta dizinin sonunda roprtajlarda falan anlatıyolardı.o bölümü hiç unutamıcaz falan diye.

Ewet o sahne gerçekten mükemmeldi ama ben o sahneye belgeselde çok gülmüştüm çünkü sahnenin orjinalinda arabayı çalıştırıp gitmeleri gerekiyormuş ama çalışmayıncada başta eleine olmak üzere hepsi kopmtu ve arabanın içinde gülüyodu ama kramer sahneyi kesmedi ve yapıcağını yaptı izlemiyen varsa sienfeldin belgeselini daha doğrusu özel bölümünü bu cnbce nin yılbaşında verdiği bölümü kesin izlesinlr

• tabiki kramer.. hareketleri be mimikleri gercekten cok iyiydi... kapidan girmesi bile yeterli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

tabiki kramer.. hareketleri be mimikleri gercekten cok iyiydi... kapidan girmesi bile yeterli bence

+1 adamın saçları harika

Al Bundy yi de atlamayalım ama oda ayrı bi ekoldür
  • Burası neresi ? Ben yanlış geldim herhalde pardon

Hiç Türk dizilerini izlemiyor musunuz ? Yoksa ben çok mu cahil kaldım ?
  • hocam şöyle keyifle izleyebileceğimiz türk dizisimi var?alayı ağa-mafya-varoş dizisi.ille türk olsun diyosan aynalı tahir olsun bari.
    quote:

Orjinalden alıntı: sirena

Burası neresi ? Ben yanlış geldim herhalde pardon
  • The Simpsons ta şimdi adını unuttum HA-HA- diyen bir çocuk vardı o.
  • Kramer + George

• herodot cevdet

he ila avrupaya amerika kıtalarına kayalım dersek bir zamanlar cnbc-e de "just shot me" diye bir dizi vardı izleyenler hatırlar bir dergi firmasında olay geciyor orda patronun yalakası vardı sarısın birisi ismini hatırlamıyorum o adamın super mimikleri
  • şaban
  • Yani bende izlerim yabancı dizileri ama sizin gibi uçmam.Aynalı Tahir değil de şu "Yeniden Yetmişler" dizisinde başrolde oynayan bir genç adam vardı o da hoş bir tip idi , neydi ismi onun ...
    quote:

Orjinalden alıntı: seso81

hocam şöyle keyifle izleyebileceğimiz türk dizisimi var?alayı ağa-mafya-varoş dizisi.ille türk olsun diyosan aynalı tahir olsun bari.
    quote:

Orjinalden alıntı: sirena

Burası neresi ? Ben yanlış geldim herhalde pardon

• quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

herodot cevdet

he ila avrupaya amerika kıtalarına kayalım dersek bir zamanlar cnbc-e de "just shot me" diye bir dizi vardı izleyenler hatırlar bir dergi firmasında olay geciyor orda patronun yalakası vardı sarısın birisi ismini hatırlamıyorum o adamın super mimikleri

Ya o eleman hiçde çılgın değildi bence yalaka ve tırsak herifin tekiydi yani ben kıl olurum.
    The Simpsons da iskoçyalı bir eleman var devamlı baltayla birini öldürüyor ve her bölüm tutuklanıp millete tehdit yağdırıyor.Bazı bölümlerde okul hademesi işte o herif gerçekten çılgın.
    Ha bide South Parktaki Saddam baya bir çılgın bence

• quote:

Orjinalden alıntı: AratoElrondMinyatur

quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

herodot cevdet

Ya o eleman hiçde çılgın değildi bence yalaka ve tırsak herifin tekiydi yani ben kıl olurum.
    The Simpsons da iskoçyalı bir eleman var devamlı baltayla birini öldürüyor ve her bölüm tutuklanıp millete tehdit yağdırıyor.Bazı bölümlerde okul hademesi işte o herif gerçekten çılgın.
    Ha bide South Parktaki Saddam baya bir çılgın bence

yalaka ve tırsaktı ama nasıl avrupa yakasını ata demirer izletiyorsa o diziyide o izletiyordu

• ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.