Bildirim
HOBBİT ÇOK MU KÖTÜ BİR FİLM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hobbitte gayet iyi bir filmdir ama izlemediysen kanlı elması izle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanlı elmas body of lies tarzı bir film gibi mi ? öyle bir havası var -
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
kanlı elmas body of lies tarzı bir film gibi mi ? öyle bir havası var
ondan biraz farlı ama çok iyi bir film kesin izle
ne kötüsü kim kötü demiş.yüzüklerin efendisi kadar değil ama yinede çok iyi bir film. -
ilki kötüydü.. -
Bence gayet iyi sinema da izlemediğin için iyi gelmeyebilir 1080 bulabilirsen izle ve mutlaka alt yazılı izlemelisin .
Orta Dünya filmlerini beğenmelerini hele gösterin bi bana -
far over ... -
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
şimdi indirdimde baya uzun er rayn tarzı aksiyonu hiç bitmeyen filmleri ancak 3 saat izleyebiliyorum yorumlara baktım hobbit i çok beğenen yok izlenir mi ? ya hobbit i ya kanlı elması izleyeceğim şuan
sorman hata gerçekten güzel film :) -
Film gayet güzel, soundtrackları ayrı bir güzel... Filmi ilk izlediğimde misty mountains coldu söylerkenki sahnede çok hüzünlenmiştim, güzel filmdir ama 1080p izlemek şart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hobbit gayet başarılı bir film.Keyifle izlemiştim hem de iki kez.Ancak Kanlı Elmas filmini de kesinlikle izle derim.Gerçekten hikayesi müthiş. -
Sinema bölümü ne kadar anlayışlı böyle konuyu konu dışına açsalar... -
Hobbit'i izle. Kesinlikle kötü film değil. Tek sıkıntısı LotR kadar kaliteli detayları olmaması. Onun dışında kötü diyen adam açık ara ön yargılıdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X