Şimdi Ara

En Çok Beğenilen Korku ve Gerilim Filmleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR bu başlık altında yazılmamış ama mutlaka seyredenler vardır
    jack nicholson oynuyor
    THE SHINING (cinnet)
    şiddetle tavsiye olunur. hayatınızda böyle oyunculuk göremezsiniz...
  • Kötü ruh çok iyidir eski ama altına yapmana yardımcı olur dünyanın en iyi korku filmi seçilmişti isviçrede 7 yıl yasaklandı.Tek başına karanlık odada izle göriyim seni...

Ama yiyenimle izlediğim bir film vardı zombili ama dehşet bir şeydi adamı 2 ye bölüyer yerde sürüklüyor filan dedim yemek yiyelim kapattırdım sonra filmi götürdük çok dehlşet bir filmdi...
  • hannibal güzeldi . birde çok gerildiğim bir film var ama adını hatırlarsam yazarım
  • the ring, rose red konağı, bide çok ama çok eskilerden "şeker adamın laneti" (küçükken izlemiştim, bir ay boyunca korkudan aynaya bakamamıştım)...
  • DEATHWATCH

Kesin bulup izleyin. Gerim gerim gerilirsiniz...
  • Halloween
  • Arkadasların yorumlarına katılmak ile birlikte bende bir film eklemek istiyorum. Evil Death Serisi bence tek kelimeyle mükemmel :)

Ya aslında ben uzun zamandır pek, bana gerildiğimi düşündürecek bir film izlemedim.Ama şu 2000 den sonra vizyona giren filmler içerisinde The Ring (HALKA) 'in en başarılısı oldugunu düşünüyorum.

Saygılarımla
  • The Thing
    Alien
    Aliens
    Alien 3
    Alien 4
  • bu sezon gosterılmıs yenı bı fılm var ben cd den ızledım wrong turn dıye yanı ozellıkle yaptıkları efektlerle bırden tırsıyosun hannıbal gıbı bırsey bunlar 3 er tane.Yani bilmiyorum herkes korkarmı ama ben korktum.Son yıllarda korku fılmlerı pek goremıyorum.Mesela korku fılmı dıye gıttıgım hayalet gemı gercekten vasatın altında sadece ılk 10 dk sı bıseye benzer dıye dusundugunuz bı fılm :)
    Jeepers creepers ın ılk bolumunu cıne5 te ızlemıstım :) ' cisi ne zaman cıktı haberimyok ???
  • blair cadısı ve halka sağlam filmlerdi.
  • Darkness
    Darkness Falls
    Dark Water
    The Others(favorim)
    son yıllarda çıkan iyi denilebilecek örnekler..
  • Kesinlikle "The Shining" Stanley Kubrick versiyonu tabi ki şimdiye kadar izlediğim korku filmleri içinde seyrederken boğazımın düğümlendiği tek filmdir bu film, belki ben Stanley Kubrick'i mükemmelin zirvesine çıkarken gördüğüm içindir bilmem ama bu film kesinlikle müthiş şiddetle tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cthulhu

Kesinlikle "The Shining" Stanley Kubrick versiyonu tabi ki şimdiye kadar izlediğim korku filmleri içinde seyrederken boğazımın düğümlendiği tek filmdir bu film, belki ben Stanley Kubrick'i mükemmelin zirvesine çıkarken gördüğüm içindir bilmem ama bu film kesinlikle müthiş şiddetle tavsiye ederim...

Kesinlikle katılıyorum. The Shining gelmiş geçmiş en kaliteli korku/gerilim filmidir.
  • ne yaptın ya, 8 senelik konu.
  • 8 yıllık hort ,şaka bi yana halkayı dayım bana 5 yaşındayken izletmişti o gece televizyondan dehşet verici şekilde korkmuştum ve altıma işemeli s*çmalı ayin yapmıştım şuanda görsem bile etkilenirim açıkçası ama korkmam
  • 4 saatte izledim.

En Çok Beğenilen Korku ve Gerilim Filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 11 Mart 2012; 19:57:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

4 saatte izledim.

film neyle alakalı ve adı ne anlamadm ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.