Arkadaşlar ben oyunu indircemde türklerin ef fazla oldugu server neresi bi yardımcı olurmsunuz?
ya ijji yada internacional dir kanımca
+ privatelerde var
bilmem ama bnm tanıdıım gunz oynayan çoğu türk internacional yada ijjide aslında yapabilcek biri warsa gunzları bilen biri aynı zamanda siteye bi anket açsın hangi gunzda oynuyorsunuz en çok die bizde görelim
quote:
Orjinalden alıntı: mince49
bilmem ama bnm tanıdıım gunz oynayan çoğu türk internacional yada ijjide aslında yapabilcek biri warsa gunzları bilen biri aynı zamanda siteye bi anket açsın hangi gunzda oynuyorsunuz en çok die bizde görelim
int. .....
quote:
Orjinalden alıntı: mince49
ya ijji yada internacional dir kanımca
ijji de para ile satın alıcagın(reel para ile) ıtemlerin hepsi private serverlarda beleşe mevcut vede dr deki playerlar bence ijji de olanlardan iyi ijjidekileri hiç görmedim ama
hyr mami, ijjidekiler daha pro... DR alırsa sadece item üstünlüğüyle alır... ijji alırsa bilek hakkıyla ilk sıradaki clanlarda adamlar tost ediyor bizi walla
olm ıtemler eşit olucak kapışıcaklar ben sanmam ijji yi görmedim ama sanmam sen ijji den ol ben dr den olcam takımımı alıyorum
Ben,Fire,x_wasabi(lagger olmassa almam)son olarak Var die bi adamvar 2tane var var ama 1.si süper tek kelime ile adam dbf bf insta fall hemde 20-30 hıt li hepisin biliyo
Not:ettigimiz muhabbete baksana ilkokul çocukları gibi
dr gunz gene bakıma alınmış 12 saat sürer diyolar ijjiyi indiremiyorum problem var in. edition kapandı eeee ne kaldı ben nerde oynucam????
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
olm ıtemler eşit olucak kapışıcaklar ben sanmam ijji yi görmedim ama sanmam sen ijji den ol ben dr den olcam takımımı alıyorum
Ben,Fire,x_wasabi(lagger olmassa almam)son olarak Var die bi adamvar 2tane var var ama 1.si süper tek kelime ile adam dbf bf insta fall hemde 20-30 hıt li hepisin biliyo
Not:ettigimiz muhabbete baksana ilkokul çocukları gibi
ijji takımına beni almazlar çok daa iileri var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme