Bildirim
EN ÇOK HOŞUNUZA GİDEN FORMA HANGİSİ ? (5. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Le Blanc
Bu güzelmiş. -
-
[simage]www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9202851[/simage]
marseillenin deplasman formaları hep hoşuma gitmiştir, ozellikle 2009 forması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galatasaray'ın bu sezonki parçalı forması dışında şimdiye kadar öyle irrite edici formaya rastgelmedim.
Ama yapan her kimse. Neyse kötü -
-
En son bunu almıştımquote:
Orijinalden alıntı: kartalgücü
Evet beyler benim dolabımda 9 tanesi avrupa ve 1 tanesi Galatasaray olmak üzere tam 10 tane formam var .
Olanlar ( Valencia "Soldado" , Barcelona , Chelsea "Drogba" , İtalya "Balotelli" , Tottenham , Manchester City , Real Madrid "Ronaldo" , Galatasaray "Sniejder" , B.Münih "M.Gomez" ve son olarak Atl. Madrid " Falcao " )
Bugünlerde PSG nin formasını almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor bknz.
SİZİN TAVSİYELERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ ALMAK İÇİN BU KONUYU AÇMIŞ BULUNMAKTAYIM !! ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bu senede şunlardan birini düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 6 Nisan 2013; 19:40:22 >
-
bayern münih -
Manchester City mavi uzun kol
Manu kırmızı forma
Psg iç saha bunlar harika cidden
Monaco forması hoşuma gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 6 Nisan 2013; 21:45:53 >
-
Galatasaray 2001 sezonu formaları :
2002 Türkiye :
Fener'in bu forması harikaydı :
-
Marsilya Deplasman Fenerbahçe Gölge Kanarya
Barselona Turuncu - Sarı forması en çok hoşuma giden İzmir'de bulsam bir yerde hemen alacağım.Ve kendi takımımın forması olan Kırmızı forma. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 6 Nisan 2013; 22:34:34 >
-
Bu psg formasi tam olarak kadikoyun neresinde satiliyo bi de fiyati nedir acaba ?
-
-
Nerden alıyorsun?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X