21 m oldu ayrıca +7 fp ler bi banka dolusu hepsini arkadaşa verdim.dieste glave var +1 isteyene verebilirm beleş
800m vardı
Adamlar milyar yapmış biz gene durmadan kasıyoz acaba düzgün bişi düşermi diye bende bi öğrensem şu şeytanlıkları bende yaparım 1 milyar felan
en baba 1.600.000.000 um olmuştu
düpe ve premium almada service e üye olmadan kaynaklanan bi acıktan yararlanarak 243 gold bar yapmıstım ertesi gün banlandım ama 112 tanesi hala elimde:)
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
En fazla 2.1 Milyar Kasamda, 2.1 Milyarda üstümde para vardı. Kasam 9999 tane Blessed Upgrade Scroll, 9999 tane Blessed Elemantel Scroll 2 sayfa trina, 20 kadar Name Change Scroll, +9 Shell set buna ilaveten +8 shell set yarım sayfa +8 IB (+10 denemesi yapacaktık)
Enfazla bu kadarını gördüm. LVL 65de atağım 2450 idi Rogue Archer ile :D
sen nesin böle be (abi)
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
lvl 58 xgenon da var karus orada bankada 5 trina ve 4 milyar nakit var
Kardeş naber sen x te karus olarak mı oynuyordun bende x te karusum senin nickne oyunda lvl im 60 4 milyar he vay be iiyyi para bende 400k var oda cz için ppot param çok dimi:D
hiç param olmadıki sayamadım
eheh en baba para bendeymıs be 1 coıns o da hedıye geldı bıde 42 lvl olcaz alla alla ama cok param war ısteyene yardım yaparım
ŞU dönemde olympiada 270m para geçti elime ama itemdi pottu bitmek üzere
en çok bugün 12m im felan vardı ama az önce 6m'e +7 rogue fp aldım.(beramus) sizce ucuzamı aldım pahalıyamı?
1 milyarı 300ü bulduydu kutu dupe zamanında alıyodum kırıodum satıodum iyi para yaptıydım
Visa çektiriom ben
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
en çok bugün 12m im felan vardı ama az önce 6m'e +7 rogue fp aldım.(beramus) sizce ucuzamı aldım pahalıyamı?
ucuz ;)..ben en fazla 850m i bi arada gördüm (cebimde tabe yoksa bi ark. ta 1.5milyar war)...ama üzerimdeki itemler we bankadaki eşyalar heralde bi 1.5milyar eder...
saol leglolas.
az öncede +8/15hp cotton robe yaptım beramus'da kaç m eder? bi adam helmet'i 75Me koymuş ama ben 55e koydum bakalım satılır inşallah
soulhunter92 KARDEŞ BENİM ACAYİP GLAVE E İHTİYACIM VAR ZATEN PARADA YOK 3M BİŞİ VAR BANKADA 3M YE VEREBİLİRMİSİN GLAVE İ ? WALLA ACAYİP İYİ OLUR BANA BU İYİLİĞİ YAPARSAN.CEVABINI BURAYA YAZARSAN SEVİNİRİM.4 GÖZLE BEKLİOM CEVABINI
yaaaaaaaawwwwwwww al yaw al allah kahretsin al beleşe veriyom al ama glave e karşı beramusta item alırım :)
yaw foruma bak alayı dupecimiş meğerse..Bide topic açsan hemen yuhlarlar hile yasak bilmemne die. Puhahahaha
WALLA KARDEŞ BENİM BERAMUSTA HİÇBİŞİYİM YOK.Bİ TEK WARİOR UN ELİNDE ŞU +8 LİK 66 VURAN KILIÇLARDAN VAR.İSTERSEN AL GENE 1 M YE FLN SATARSIN +8 DİE.BEN ŞU AN D3 TEYİM SEN NERDESİN ? WALLA ÇOK HEVESLENDİM.İLK DEFA BÖLE Bİ İTEM IM OLUCAK ŞU AN GİRİP VEREBİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM WALLA.BEN 3M Yİ ALIYIM BANKADANCVB BEKLİOM.
o civi yazılarını nasıl okuyorsunuz.
350m oldu
sımdı 8m kaldı
ama
mage master ıtemlerı aldım (kekuri ring ,10x ıtemler lvl 35 54 57 kagıtlarınıda aldım +8wizard 500m ıtem var yanı lvl 57 mage flame
baskada bıseyım yok hepsı alın terı :D hıle hurda yok yanı