Şimdi Ara

En Çok Kaç Paranız Oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 m oldu ayrıca +7 fp ler bi banka dolusu hepsini arkadaşa verdim.dieste glave var +1 isteyene verebilirm beleş
  • 800m vardı
  • Adamlar milyar yapmış biz gene durmadan kasıyoz acaba düzgün bişi düşermi diye
    bende bi öğrensem şu şeytanlıkları bende yaparım 1 milyar felan
  • en baba 1.600.000.000 um olmuştu
  • düpe ve premium almada service e üye olmadan kaynaklanan bi acıktan yararlanarak 243 gold bar yapmıstım ertesi gün banlandım ama 112 tanesi hala elimde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elky

En fazla 2.1 Milyar Kasamda, 2.1 Milyarda üstümde para vardı. Kasam 9999 tane Blessed Upgrade Scroll, 9999 tane Blessed Elemantel Scroll 2 sayfa trina, 20 kadar Name Change Scroll, +9 Shell set buna ilaveten +8 shell set yarım sayfa +8 IB (+10 denemesi yapacaktık)

Enfazla bu kadarını gördüm. LVL 65de atağım 2450 idi Rogue Archer ile :D

sen nesin böle be (abi)

• quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

lvl 58 xgenon da var karus orada bankada 5 trina ve 4 milyar nakit var

Kardeş naber sen x te karus olarak mı oynuyordun bende x te karusum senin nickne oyunda lvl im 60 4 milyar he vay be iiyyi para bende 400k var oda cz için ppot param çok dimi:D
  • hiç param olmadıki sayamadım
  • eheh en baba para bendeymıs be 1 coıns o da hedıye geldı bıde 42 lvl olcaz alla alla ama cok param war ısteyene yardım yaparım

• ŞU dönemde olympiada 270m para geçti elime ama itemdi pottu bitmek üzere
  • en çok bugün 12m im felan vardı ama az önce 6m'e +7 rogue fp aldım.(beramus) sizce ucuzamı aldım pahalıyamı?
  • 1 milyarı 300ü bulduydu kutu dupe zamanında alıyodum kırıodum satıodum iyi para yaptıydım
  • Visa çektiriom ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

en çok bugün 12m im felan vardı ama az önce 6m'e +7 rogue fp aldım.(beramus) sizce ucuzamı aldım pahalıyamı?

ucuz ;)..ben en fazla 850m i bi arada gördüm (cebimde tabe yoksa bi ark. ta 1.5milyar war)...ama üzerimdeki itemler we bankadaki eşyalar heralde bi 1.5milyar eder...
  • saol leglolas.

az öncede +8/15hp cotton robe yaptım beramus'da kaç m eder? bi adam helmet'i 75Me koymuş ama ben 55e koydum bakalım satılır inşallah
  • soulhunter92 KARDEŞ BENİM ACAYİP GLAVE E İHTİYACIM VAR ZATEN PARADA YOK 3M BİŞİ VAR BANKADA 3M YE VEREBİLİRMİSİN GLAVE İ ? WALLA ACAYİP İYİ OLUR BANA BU İYİLİĞİ YAPARSAN.CEVABINI BURAYA YAZARSAN SEVİNİRİM.4 GÖZLE BEKLİOM CEVABINI
  • yaaaaaaaawwwwwwww al yaw
    al allah kahretsin al beleşe veriyom al
    ama glave e karşı beramusta item alırım :)
  • yaw foruma bak alayı dupecimiş meğerse..Bide topic açsan hemen yuhlarlar hile yasak bilmemne die. Puhahahaha
  • WALLA KARDEŞ BENİM BERAMUSTA HİÇBİŞİYİM YOK.Bİ TEK WARİOR UN ELİNDE ŞU +8 LİK 66 VURAN KILIÇLARDAN VAR.İSTERSEN AL GENE 1 M YE FLN SATARSIN +8 DİE.BEN ŞU AN D3 TEYİM SEN NERDESİN ? WALLA ÇOK HEVESLENDİM.İLK DEFA BÖLE Bİ İTEM IM OLUCAK ŞU AN GİRİP VEREBİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM WALLA.BEN 3M Yİ ALIYIM BANKADANCVB BEKLİOM.
  • o civi yazılarını nasıl okuyorsunuz.

350m oldu

sımdı 8m kaldı

ama

mage master ıtemlerı aldım (kekuri ring ,10x ıtemler
    lvl 35 54 57 kagıtlarınıda aldım
    +8wizard
    500m ıtem var yanı lvl 57 mage flame

baskada bıseyım yok hepsı alın terı :D hıle hurda yok yanı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.