Şimdi Ara

En Çok Kaç Paranız Oldu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KnightKolik

WALLA KARDEŞ BENİM BERAMUSTA HİÇBİŞİYİM YOK.Bİ TEK WARİOR UN ELİNDE ŞU +8 LİK 66 VURAN KILIÇLARDAN VAR.İSTERSEN AL GENE 1 M YE FLN SATARSIN +8 DİE.BEN ŞU AN D3 TEYİM SEN NERDESİN ? WALLA ÇOK HEVESLENDİM.İLK DEFA BÖLE Bİ İTEM IM OLUCAK ŞU AN GİRİP VEREBİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM WALLA.BEN 3M Yİ ALIYIM BANKADANCVB BEKLİOM.

Yaw bırak ulan Ozan sende ne zman glave olmuşta beleşe werion wermes bu sana booşuna heveslenme
  • 14m oldu :d
  • hayatımda ilk defa bu kadar hızlı para kastım. (dün) 120k para wardı. cafeden d1'e girdim. ordan abyss. sonra 5-6 tane çıkardım bunlardan. 700-750k'dan sattım 4,5-5m param oldu çok sevindim. sonra eve geldim lvl kasmak için d3'e bi girdim. aha karşımda abyss solucanları! bi Holey! çektikten sonra başladım tekrar kasmaya ve 12,5m param oldu. miktar olarak ilk defa bu kadar çok ve bir günde!

eklemeyi unutmuşum lvl 32 asassin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 25 Şubat 2006; 17:32:01 >
  • çoook, miktarını bile hatırlamıyorum.
  • en fazla şu ana kadar 560 m oldu ama hepsini bi günde harcayana kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: assaisianarceryy

en fazla şu ana kadar 560 m oldu ama hepsini bi günde harcayana kadar

LvL 47 yazıo imzada ark.ın paraya bak yawbenim en fazla 120m im oldu
  • benım hiç param olmadı abi

ID onur_okan
    lvl 49(%56)
    şifre *******
    server xigenon
    job rogue
  • İNSANIN BAŞINA NEGELİRSE YA MERAK TAN YADA ....... DAN GELİR
  • walla benim de parası olmayan ark. lar gibi param yoq tu . Ta ki boss kesinceye kadar .İçinden smite hammer cıktı. Sonra +3 e kadar getirdim . +4 e basması için ark .i ye werdim +4 oldu sonra tekrar bana werdi +5 e bastım . We ona werdim +6 yaptı . Sonra tekrar bana geri werdi 850 mil. dan sattım . 200 ü ona werdim bana 650 mil. kaldı . E n fazla bu kadar param oldu .
  • SEN XGENONDA ORCMUSUN İNSANMISIN BANA GLAVE İ VEİRRMİSİN AKRDES???????BENİM WARRİOR ARKIM VAR O İSİTODU ORDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

WALLA KARDEŞ BENİM BERAMUSTA HİÇBİŞİYİM YOK.Bİ TEK WARİOR UN ELİNDE ŞU +8 LİK 66 VURAN KILIÇLARDAN VAR.İSTERSEN AL GENE 1 M YE FLN SATARSIN +8 DİE.BEN ŞU AN D3 TEYİM SEN NERDESİN ? WALLA ÇOK HEVESLENDİM.İLK DEFA BÖLE Bİ İTEM IM OLUCAK ŞU AN GİRİP VEREBİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM WALLA.BEN 3M Yİ ALIYIM BANKADANCVB BEKLİOM.

Yaw bırak ulan Ozan sende ne zman glave olmuşta beleşe werion wermes bu sana booşuna heveslenme

verirsem ne vercen lan

• 600m
  • 20 milyar +9 ib ws ws ws...
  • 3 milyarım oldu en fazla ama ben duramıyorum hemen harcıyorum :D şu ana o kadarlık item var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

3 milyarım oldu en fazla ama ben duramıyorum hemen harcıyorum :D şu ana o kadarlık item var :D

• wallaha en son5 mılyarım oldu bı dunya ıtemım war dı
    ornegın raptor +8 gıga +8/ss+8
    hee bı de dıezde 66 warrıor we olımpıada 61 warrıorum war :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.