Şimdi Ara

En çok koyan da bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul puanımla birlikte puanım 405 geliyo tm-2 de ama en kötü olanı da bu ya,bütün yıl çalış didin tek bi hedef için(HUKUK) başka alternatif düşünme ve ben artık başka meslekler düşünmek zorundayım aslında bunun adı 'ARAFTA KALMAK' hem istediğin yer olmuyo hem de herkesin hayal ettiği bi noktada oluyosun garip bi durum mu evet fazlasıyla ama napalım buna da şükür demek zorundayım herşeye rağmen;1 senelik çöp,kalem,kağıt yığını=HAYAL KIRIIKLIĞI

• Puanların açıklanmasını bekleyelim hocam. Üzme kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozymcn

Okul puanımla birlikte puanım 405 geliyo tm-2 de ama en kötü olanı da bu ya,bütün yıl çalış didin tek bi hedef için(HUKUK) başka alternatif düşünme ve ben artık başka meslekler düşünmek zorundayım aslında bunun adı 'ARAFTA KALMAK' hem istediğin yer olmuyo hem de herkesin hayal ettiği bi noktada oluyosun garip bi durum mu evet fazlasıyla ama napalım buna da şükür demek zorundayım herşeye rağmen;1 senelik çöp,kalem,kağıt yığını=HAYAL KIRIIKLIĞI

kardeşim tek diyebileceğim,çalışmayıpta hayırlısı buymuş demek bana saçma gelir.ama çok çalışıp istediğini yapamamakta vardır bir hayır demeliyiz galiba.
  • eyvallah hocam haklısın tabii ki puanları beklemek lazım ama hayalperestlikte yapmak istemiyorum kendime sonra çok daha üzülürüm biliyorum işin kötüsü 20 yaşındayım çok iyi bi bölümden hukuk için vazgeçiyorum üniversiteden,2 sene bu amaç için çalıştım neye üzülsem bilemedim
  • Ne olacağı belli olmaz, hukuk gelebilir.
  • Aynen kardeşim kendimi böyle avutuyorum başka bi yol yok çünkü 'Kader' diyip geçmek lazım ama psikolojimi düzeltmek zorundayım bi an önce
  • quote:

eyvallah hocam haklısın tabii ki puanları beklemek lazım ama hayalperestlikte yapmak istemiyorum kendime sonra çok daha üzülürüm biliyorum işin kötüsü 20 yaşındayım çok iyi bi bölümden hukuk için vazgeçiyorum üniversiteden,2 sene bu amaç için çalıştım neye üzülsem bilemedim

Hocam YGS-LYS netlerini bir de geçen yıl okuldan gelen puanını bana özel mesaj olarak yazarsan yarın bilgisayara geçtiğinde durumuna bakabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek sanmıyorum ,bu sınava 2010 da Yabancı dilden girdim,2012 ve 2013 de tm den girdim,az çok puan konusunda tecrübem var tabi belli olmaz sıralama sınavı bu ama çok düşük bi ihtimal olarak görüyorum ben
  • quote:

Aynen kardeşim kendimi böyle avutuyorum başka bi yol yok çünkü 'Kader' diyip geçmek lazım ama psikolojimi düzeltmek zorundayım bi an önce

sen de görmüşsündür ki 2 sene değil 3-4 sene çalışıp istediği bölüme gidemeyenler var.ancak hayat bir şekilde devam ediyor ..
  • r44k R kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama insanın zoruna gidiyo 1 sene ne yaptım ne yaşadım hiç bi fikrim yok hiç bi anım yok kitaplardan başka
  • ozymcn O kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar kardeşim.bu 2. senem .ilk sene sıralamam 53k idi.pek çalışmamıştım ,umursamamıştm.ancak bu sene her şeyi bıraktım ,kafam sadece dersteydi.ygs 5k idi ancak sanırım düşeceğim biraz.ankara hayallerim bitti.
  • r44k R kullanıcısına yanıt
    Seni tebrik ederim Ankara olmasa bile en azından İstanbul olur o da en az Ankara kadar iyidir,inşallah herşey umduğun gibi gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.