Şimdi Ara

en çok ne kadar dmg verdiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben human ım 45 lvl lık mage tek koyuş aldım damage ne söyleye micem (lvl 49 assasin)

+5 clever
    +4 mirage (ELİMDEKİLER)
  • off lvl 49 +4 mirage +5 cleaver valla iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

off lvl 49 +4 mirage +5 cleaver valla iyi

dün bi tane daha mirage çıkardım saol
  • 2.5k harpy novayla worm e denemedm hiç
  • trooll king e 11500 blood rain le
  • walla ben level 43 flame paperim en fazla 850 koydum siz ce levele gore dusukmu ? (fire blastle) dusukse nasıl artırcam ? bi de staffla alakası nedir benim elimde 32 flmae damaglik var 64 luk alsam ne kadar artar damageim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claiborne_black -- 10 Eylül 2005, 21:57:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claiborne_black

walla ben level 43 flame paperim en fazla 850 koydum siz ce levele gore dusukmu ? (fire blastle) dusukse nasıl artırcam ? bi de staffla alakası nedir benim elimde 32 flmae damaglik var 64 luk alsam ne kadar artar damageim ?

aslında normal sayılır..dmg i daha da arttırmak için üstüne en aşağı +6/10mp kıyafetler ve +6mp takı takman lazım.bi de elindeki staffın +6/48 veya +7/56 wizard staff olması lazım en azından..o zaman firespearla 800-900 civarı vurman işten bile değil..ama fire blastla ne olur hiç bilemem çünkü benim ihç fire blastım olmadı :(

• tmm o zaman xigenonda 64 , 56 veya 48 lik flame damagelik stafflar alınır fakat int 70 ve altı olcak ! ! ! yalnız pahalı olmasın =)
  • Level 32 mage şimdiye kadar en çok 900Hp wurdum...

Golemden 1470HP yedim...
  • lvl55 mage +6/48 staff la troll e 2255 vurdum bikere fazla bakmam zati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zgur -- 10 Eylül 2005, 22:17:28 >
  • max. damage 2950..
  • mıllet o resmı nası yapıyonuz yanına sooleyın plsss
  • ya beyler lvl 41 im bütün paramı spell of fire blast e yatırsam ii edermiyim sizce??????ii vuruyomu o?
  • beyler şimdi oyunda en iyi attack verebilen charları sıralamak istersek assaian kaçıncı olur yeni char açamda...
  • Fire Ball'ın daha büyüğünü düşün...

Ne kadar wurduğunu bilmiyorum...
    Ama pek iyi etmessin bence...

Biraz daha bekle zorlanmadan alırsın...
  • walla deruvish ın bosuna % 5 can emmeyle 6000 wurdum ama wurduğum gibide yattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Play4G

beyler şimdi oyunda en iyi attack verebilen charları sıralamak istersek assaian kaçıncı olur yeni char açamda...
  • o damageyi ben beramusta el moradlaara çakıodum ama arkimi char ı 63 lvl iki tane +8 shard ı vardı ibne np üstü np alıodu şimdi 64 lvl mi ne omluş tam bilmiom ama çook ii kasıo full chiitn shell felan
    mesala X de gofret var o el moradlra 1500 vuruo benim takıldıığm cafe de ki bi eleman

• lwl 62 rougu 2 tane shard +7 talosa 7300 vurdum :DDDD
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

ya beyler lvl 41 im bütün paramı spell of fire blast e yatırsam ii edermiyim sizce??????ii vuruyomu o?

bence lvl in daha çok yüksek sayılmaz..yani demek istediğim şimdilik lvl kasmakla uğraşıyorsundur muhtemelen.mage olduğun için tek başına kasman gibi bi durum yok genelde hep partilerde olursun.o yüzden pek blast spelle gerek yok.pvp oynayacağın yani savaşa felan gidecek kadar lvl atladığın zaman alırsın. bende lvl 51 paper mage vardı beramusda ve hiç fire blast kullanmadım...yani tüm paranı harcamana gerek yok.. lvl 48-50 civarında alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.